Kárpátia Étterem

Kárpátia Étterem

Céginformáció:
Üdvözöljük a Kárpátia Étteremben, Budapest egyik legrégibb éttermében, mely 1877 óta a magyar gasztronómia képviselője. Üdvözöljük a hagyományos és kortárs magyar gasztronómia világában, ahol történelmi falak között tüzes cigányzene hallatszik.

Történelmi vasárnapi büféebéd
Idén a Kárpátia fennállásának 130. évfordulóját ünnepeljük. Az évfordulóról „történelmi” vasárnapi büféebédekkel is megemlékezünk. A Kárpátia Sunday Brunch bőséges büféasztaláról az elmúlt 130 év és a jelenkor ételkülönlegességeit kóstolhatják végig vendégeink. A büféebédet Gyarmati István zongoramuzsikája kíséri, kinek keze alól az elmúlt évtizedek slágerei, örökzöldjei csendülnek fel.

A Kárpátia Sunday Brunch ára 5.400,- Ft + 10% felszolgálási díj személyenként.
Jöjjön el hozzánk, dőljön hátra és engedje, hogy elvigyük egy egyedülálló gasztronómiai időutazásra Budapest egyik igazi, klasszikus éttermében.

Üzleti ajánlat:
Budapesten egyre több rendezvény kerül megszervezésre valamely érdekes, szokatlan helyszínen; egyre nagyobb divat múzeumokba, palotákba, galériákba szervezni gálavacsorákat vagy fogadásokat. Felkészült szakembergárdánk Budapesten belül, illetve annak környékén bármely helyszínre elviszi a Kárpátia szolgáltatást és minőséget, legyen az egy palota, múzeum, vagy a megrendelő otthona, irodája. Örömmel segítünk a megfelelő helyszín kiválasztásában, a dekoráció, zene és más szórakoztató programok megszervezésében is. Ajánlatainkat mindig személyre szabottan készítjük, hogy megrendelőink legutolsó kívánságát is teljesíteni tudjuk.

A Kárpátia többéves tapasztalattal rendelkezik a rendezvényszervezés területén, az évek során számtalan sikeres rendezvényt bonyolítottunk le a Kárpátiában, illetve más helyszíneken, melyet referencialistánk is bizonyít. A Köztársasági Elnöki Hivatal hivatalos catering partnere vagyunk, de megrendelőink között tudhatjuk többek között a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot és a Nemzetközi Úszószövetséget is.

Legyen az Ön rendezvénye egy nagyszabású fogadás vagy meghitt kerti parti – bízza ránk a szervezést és biztos lehet benne, hogy még nagyon sokáig beszélni fognak róla!

Cégnév: Kárpátia Étterem
Székhely: 1053 Budapest Ferenciek tere 7-8
Levelezési cím: 1053 Budapest Ferenciek tere 7-8
Telefon:
mobil: 1 317 3596
Weboldal: www.karpatia.hu
Email:

Minden jog fenntartva 2024©