Fakanál Étterem

Fakanál Étterem

Céginformáció:
Étterem
Üdvözöljük a Fakanál Étterem vendégeként!

Étterem
Budapest szívében a Központi Nagyvásárcsarnok 1. emeletén található éttermünkben kitűnő ízek, tradicionális magyaros ételek, népi fogások, bőséges adagok, élő cigányzene, finom magyar borok és igazi magyaros, házias konyha várja minden kedves vendégünket. Éttermünk nyitvatartási időben önkiszolgáló jellegű magyaros vendéglátóhely, mely kitűnően alkalmas a napi betérőkön felül, turista és egyéb csoportok fogadására is.

Rendezvényhelyszín
Nyitvatartási időn túl, pár száz fős fogadás, céges rendezvény, privát esemény, vagy akár esküvő szervezésére, lebonyolítására is kiváló helyszín. Éttermünk igazán különleges hangulatot áraszt, hiszen vendégeinket egy századfordulós időutazás életképe fogadja, kordély kocsikkal, sparhelttel, piros-fehér kockás asztalterítőkkel, és persze a már messziről érezhető ínycsiklandozó magyaros ételek illatával.

Csarnoki rendezvényszervezés
Lehetőséget kínálunk a Nagyvásárcsarnok piacterén nyitva tartási időn túl különböző fogadás, céges rendezvény, privát esemény lebonyolítására is, így több mint 10.000 négyzetméter fedett terület áll vendégeink rendelkezésére. Könnyedén megközelíthető, több mint száz autó parkolása megoldható az épület mellett és mögött.

Kitelepüléses vendéglátás, catering - rendezvényszervezés Budapest, vidék
Ettől az évtől kezdve megrendelőink igénybe vehetik új szolgáltatásunkat, a kitelepüléses rendezvények vendéglátásának - catering igényének - megszervezését és lebonyolítását. Ezáltal a már jól bevált Fakanál minőséget elvihetjük budapesti vagy vidéki rendezvényére, akár már 50 - 1 500 fős eseményére is.
Ajánlott szolgáltatásaink felsorolása a teljesség igénye nélkül: bekészítés, szendvics parti, ültetett állófogadás, állófogadás lebonyolítása, esküvők szervezése, étel kiszállítás rendezvényekre…

Jöjjön el hozzánk, próbálja ki éttermünket, használjon minket, mint rendezvényhelyszín, vagy kérje rendezvényeire kitelepüléses vendéglátásunkat - catering szolgáltatásunkat, és végül térjen haza sok-sok élménnyel!

Tegyen velünk próbát, kérjen tőlünk ajánlatot! Ajánlatkérés

Üdvözlettel
Fodor Zoltán
Ügyvezető igazgató

Üzleti ajánlat:
Rendezvények
Miért éppen a magyaros hangulatú Fakanál Étteremben tartsa rendezvényét?

Olvassa el alábbi érveinket, majd nézze meg képeinket, referenciáinkat, és vegye fel velünk a kapcsolatot, higgye el nem fog csalódni sem Ön, sem meghívott vendégei. Válogasson kedvére alábbi rendezvény lehetőségeink közül! Ha kérdése, észrevétele van, vegye fel velünk bátran a kapcsolatot, akár online ajánlatkéréssel, telefonon, vagy éppen személyesen! Étteremvezetőnk 24 órán belül válaszol kérdéseire!

Nappali rendezvények
Esti fogadások
Csarnoki szervezés
Ingyenes terembérlet

Délután 17 óra után ingyenes terembérletet és teljes exkluzivitást biztosítunk rendezvényére 150 ezer forint megrendelt vendéglátási csomag esetén.

Rugalmasság

A Fakanál étterem akár két nap alatt is megszervezi és lebonyolítja rendezvényét. Ezen túlmenően minden egyedi kívánságát és elképzelését örömmel teljesítjük.

Hangosítás/zene és fénytechnika

A rendezvény hangulatához illő élőzenei előadások hangosítását vagy akár stúdió minőségű szerkesztett hanganyagot biztosítunk és gondoskodunk a komplett hangtechnikáról. Műsoros rendezvények esetén színes fényekkel emeljük ki a színpadot vagy a rendezvény más, hangsúlyos pontjait.

Dekoráció

Igény esetén beltéri növénydekorációkat - asztali virágdíszeket, pálmákat, növénypiramisokat, virágládákat -, egyedi díszletek tervezését, dobogó felállítását, szónoki pulpitus, regisztrációs asztal, régiségek, emléktárgyak, díszgyertyatartók biztosítását ajánljuk. Ha szeretné, jelmezeket, egyenruhákat biztosítunk a rendezvényen dolgozó személyzetnek - frakk, nemzeti viselet, korabeli jelmezek…

Műsorszervezés

Állandó műsorajánlatunkból kiválaszthatja az Ön elképzeléseinek leginkább megfelelőt, de éttermünk természetesen vállalja egyedi, egész estét betöltő produkciók kialakítását is. A teljesség kedvéért felsoroljuk, mi mindenre lehet szüksége rendezvénye során: esztrád műsorok (tűznyelők, bűvészek, illuzionisták, zsonglőrök, akrobaták, varieté), pódium műsorok (humor-, sanzon- vagy dalösszeállítások), folklór műsorok (néptánc-csoportok, cigányzenekar, kézműves foglalkozások), zenekarok, operett és musical összeállítások.

További rendezvényszolgáltatásaink

A rendezvényeken gyakran felmerül az igény az alább felsorolt szolgáltatásokra is: videó szolgáltatás, fotószolgáltatás, hostess szolgáltatás

Cégnév: Fakanál Étterem
Székhely: 1093 Budapest, Vámház krt. 1-3.
Levelezési cím: 1093 Budapest, Vámház krt. 1-3.
Telefon:
mobil: 217 7860

Minden jog fenntartva 2024©