Café Vian

Café Vian

Céginformáció:
Rohan az idő. Alig 10-15 éve még vasudvar, benzinkút, autósbolt, kétirányú gépkocsiforgalom és ehhez hasonló hétköznapi, szürke dolgok jellemezték a teret.
Manapság, leszámítva a tényleg hideg téli napokat, csak embereket látni a téren. Mintha egy nagy terasz lenne az egész. Színes, nyüzsgő, pezsgő. Megpihenő, beszélgető fiatalokkal és idősebbekkel, kávézgató, falatozgató turistákkal a világ minden tájáról. A százéves fák alatt akár csak átsétálni is kellemes, de ha sikerül valahol találnunk egy szabad asztalt, ne csodálkozzunk, ha éjfélkor megkérnek minket, hogy legyünk szívesek beülni, mert a lakók miatt lassan be kell zárni a teraszt.
1995 körül alig volt 3-4 vendéglátóhely a téren, akkor a Vian helyén is még egy más üzlet állt, nevezetesen a Margaréta Tisztító Szalon. Igen, egy mosoda volt az elődünk. Nem sok minden maradt meg belőle, csak az a kósza telefonhívás, ami másfél - két éve érdeklődött a Szalon nyitvatartása iránt.
Szolid irodalmi kávézónak készült, de ma már egy komoly étlappal ringbeszálló étterem - kávézó lettünk. Az elmúlt évekre visszatekintve, hála Istennek, töretlen kedveltségnek örvendünk, egyre több törzsvendéggel és visszajáró külföldi turistával. Hogy mi a titok, miért kell asztalra várni nem ritkán néhány percet? Nehéz megmondani. El kell jönni egy este, beülni és át fog ragadni az a hangulat, ami már oly sok mindenkit megfogott. Elbeszélgetni egy csíkos kávé mellett, megkóstolni valami finomságot az étlapról vagy koktélozni egy jót.

Igyekszünk mindenből a legjobbat adni!

Üzleti ajánlat:
Nyitva:
H-V: 09:00-01:00
Alapítás éve:
1999

Típus:

café, étterem


Konyha nemzetisége, stílusa:

francia


Séf:
Nyilas Szabolcs


Felszereltség:
gyerekszék, akadálymentes/mozgássérültek számára alkalmas, terasz, Wifi hotspot


Hangulat:
franciás, mediterrán

Fizetés módja:
készpénz, visa, visa electron, cirrus maestro, mastercard, előzetes egyeztetés esetén átutalás is, étkezési utalvány, american express


Étkezési utalvány típus:
Ticket Restaurant, Sodexho-Pass, Chèque Déjeuner


Étterem szolgáltatásai:
gyermekmenü, kutya, macska bevihető, reggeli, vegetáriánus ételek


Parkolás:
utcán


Rendezvény fogadása max fő: 300

3 fogás átlagára (Ft): 8000

Bor átlagára (Ft): 500

Cégnév: Café Vian
Székhely: 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 9.
Levelezési cím: 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 9.
Telefon:
mobil: 268 1154

Minden jog fenntartva 2024©