Cyrano

Cyrano

Céginformáció:
A Cyrano, Budapest első divatos éttermeként nyílt a belvárosban, és ma is az élvonalba tartozik Fehér Zoltán, tulajdonos munkásságának köszönhetően. Közel 15 éves fennállása alatt az étterem többszöri átalakuláson ment át. Jelenlegi elegáns, választékos berendezése egyben bensőségesebb is. Az emeleti Cosmo Terem kizárólag zártkörű rendezvényeknek van fenntartva. Nyáron az étterem terasza különösen kedvelt a vendégek körében.

Az ételkínálat szintén lépést tart a modern gasztronómiai trendekkel, a mindig friss alapanyagok és az esztétikus kivitelezés terén egyaránt. Kirják Csaba séf kiváló tehetsége mind a nemzetközi ínyencségek, mind az új fogások elkészítésében egyformán megmutatkozik. Klasszikus francia előétel a provence-i csiga, átható illatú fokhagymás vajjal. Ha valami szokatlanabbra vágynak, rendeljenek rostonsült libamáj és hideg kacsamáj rendezvous-t. Kirják Csaba séfFriss halak és tengeri finomságok gazdag választéka található már Budapesten is. Ajánljuk a laposhal filét királyrákkal, parajjal és ricottával töltött raviolival vagy a friss ördöghal filét zöldspárgás rizottóval. A laposhal egy tömör, fehér húsú, édeskés ízű hal, az ördöghal húsa pedig a homárra emlékeztet. A húsételek kedvelői is számos lehetőség közül választhatnak. Kóstolja meg a kashmiri báránygerincet indiai zöldségekkel. A bárányt rózsaszínűre sütik, nem véletlenül a vendégek első számú kedvence évről évre.

Cyrano desszertjeinek nem lehet ellenállni! Kóstolják meg a belga csokoládé soufflé-t, melyet meleg meggyszósszal körítenek. Az itallapon a röviditalok és remek magyar borok széles választéka van jelen. Irodalmi névadójához, Cyrano-hoz hasonlóan, ez az étterem is örök győztes!

Üzleti ajánlat:
Nyitva:
H-V: 12:00-24:00
Alapítás éve:
1993

Típus:

étterem


Konyha nemzetisége, stílusa:

nemzetközi


Séf:
Kirják Csaba


Felszereltség:
gyerekszék, légkondicionált, akadálymentes/mozgássérültek számára alkalmas, terasz, Wifi hotspot


Hangulat:
elegáns, kifinomult


Fizetés módja:
készpénz, visa, visa electron, cirrus maestro, mastercard, előzetes egyeztetés esetén átutalás is, american express


Étterem szolgáltatásai:
csapolt sör, étel elvitelre, heti ajánlat, napi ajánlat, nemdohányzó, reggeli, szivarbarát, üzleti ebéd, vegetáriánus ételek


Parkolás:
parkolóházban, utcán


Csoportfogadás max fő: 55

Rendezvény fogadása max fő: 55

Különterem max fő: 55

3 fogás átlagára (Ft): 9000

Bor átlagára (Ft): 1500

Cégnév: Cyrano
Székhely: 1052 Budapest, Kristóf tér 7.
Levelezési cím: 1052 Budapest, Kristóf tér 7.
Telefon:
mobil: 266 4747

Minden jog fenntartva 2024©