Bangkok House Thai Étterem

Bangkok House Thai Étterem

Céginformáció:
Bemutatkozás:
Köszöntjük oldalunkon azokat, akik már régóta a thai konyha szerelmesei és azokat is, akik csak most szeretnék kipróbálni. Konyhánk mindenben rendelkezésükre áll, hogy elkészítse kedvenc ételeiket és örömmel kedveltetjük meg Önnel a thai ízeket is.

Nemcsak a thai szakácsunk által elkészített ízletes ételek és a művelt, több nyelven beszélő személyzet és vezetőség, amely figyelmes és élvezetes szolgáltatást megalapozza, amiben ha nálunk jár része lehet; hanem a kellemes, nyugodt környezet és az egzotikus ázsiai díszítés is segít abban, hogy, távol kerüljön a mindennapok gondjától, egyhangúságától és ide hozzánk, az elégedettség titokzatos szigetére menekítse. Ön megérkezett, kérem szakítson időt arra, hogy feldezze kínálatunkat: így a széles választékú étlapot, néhány igazi különlegességgel, amikhez eredeti thai italokat is felszolgálunk, továbbá az itt olvasható érdekességket, ami a thai konyháról, éttermünk érdekes történetéről és a hozzánk ellátogatott világhírű személyiségekről szól, akik Önnel együtt élvezhették és élvezik az igazi thai-magyar vendégszeretetünket már több, mint 15 éve.

A weblap megnyitásának alkalmából, hogy 2008-at, a patkány évét szerencsésebbé és boldogabbá tegyük vendégeink számára különlegesen magas: 20%-os kedvezményt biztosítunk az itt található árainkból az elviteles és étel kiszállítási rendeléseikor a Budapesten belül*.

Mielőtt az oldal és ajánlatunk felfedezésébe kezdene, hagy említsük meg egy, a legutóbb kapott dícséretünket, amelyet éppen a Budapesti Four Season szálloda igazgatója tett, miután tőlünk rendelt kiszállításra és megkérte munkatársunkat, hogy külön borravalót vigyen vissza a szakácsnak, megjegyezve:

?Köszönöm neki, hiszen ez az étel még a Blue Elephant (az egyik legexklusívabb thai híres étteremlánc) kaphatóakat is fölülmúlta.?

Kívánjuk hogy érezze jól magát nálunk és tiszteljen meg bennünket személyesen is!

*Kiszállítási minimum rendelés 5000Ft

Üzleti ajánlat:
Konyha típus: THAI
อาหารว่าง / Előételek / Appetisers / Vorspeisen
ประเภทสลัด / Saláták / Salads / Salate
ประเภทต้ม / Levesek / Soups / Suppen
อาหารหลัก / Főételek / Main Dishes / Hauptspeisen
เจ / Vegetáriánus ételek / Vegetarian / Vegetarische Gerichte
อาหารทะเล / Tenger gyümölcsei / Seafood Dishes / Meeresfrüchte
อาหารจานพิเศษ / Különlegességek / Specialities / Spezialitäten
ประเภทเส้น / Tészták / Noodles / Nudeln
ประเภทข้าว / Köretek / Garnishes / Beilagen
ของหวาน / Édességek / Desserts
เครื่องดื่ม / Italok / Drinks / Getränke

Cégnév: Bangkok House Thai Étterem
Székhely: 1056 Budapest - V. kerület, Só u. 3
Levelezési cím: 1056 Budapest - V. kerület, Só u. 3
Weboldal: www.thaietterem.hu

Minden jog fenntartva 2024©