Papa Joe's Saloon & Steakhouse

Papa Joe's Saloon & Steakhouse étterem, soproni étterem, Papa Joe's étterem, steakhause, vendéglátás, szórakozás, hideg-meleg konyha, kocsmahangulat,

Céginformáció:
(A Papa Joe Saloon Steakhouse steakiskolája)


A préri első cowbolyai a tűz körül ülve nem sejtették, hogy a rostjaikon sülő hatalmas húsdarabokkal legendát teremtettek és a marhasültet a legnemesebb ételek közé emelik.
A legkiválóbb steaket faparázs fölött lehet sütni, többféle húsból, de a legjobbat marhabélszínből. A friss bélszí tűz fölött rögtön összezsugorodik, ezért sütés előtt szakértő gondossággal érlelni kell.
Ez minden steaksütő legféltettebb titka.
Az argentinok a hűvös, sós tengeri levegőre esküsznek14-30 napon át, az angolok fűszeres olajba merítik, mások fűszerekkel, mustárral, olajjal kenegetik, sőt újabban sós, fűszeres páclével injekciózzák. A legfontosabb azonban az, hogy a bélszínnek legalább 3-5 napig érnie kell.
A mi konyhánkban a friss bélszín először irdatlan hidegre kerül, majd lassan pihenve hagyjuk felolvadni. Ha tökéletesen megtisztult, aranyszínű olajba merül,ahol eggyé válik a legjobb fűszerekkel.

Nyugalmát széltől, fénytől a legnagyobb gonddal óvjuk. Ha már eléggé felkészült ré, jöhet a gyantamentes keményfa tiszta izzó, füstmentes parazsa, ahol még a rost formája is évszázados tapasztalatokat rejt. Sütőmesterünk szemével, érintésével őrködik, hogy pont úgy sül-e, ahogyan Ön kivánja.

A hús kisülő természetes nedvessége,lecsorogva a rost rácsain, keveredik az elgőzölgő fűszeres olajjal, majd így visszatérve a húsba mindent felülmúló eredeti ízt alkot,amiben a faparázs szikrája a megtermékenyítő életerő. Jó steaksütőben ismeretlen a villanytűzhely ridegsége vagy a gázláng romboló bűze.

Bélszínből, ha éhes, kérjen 25 dkg-ot, ha degeszre enné magát, akkor 40 dekát. Ha ketten-hárman vannak, akkor a legigazibbat, az egész bélszínt egyben sütve.

Ha a szilaj marha energiájára vágyik, akkor Önnek az élő hús a RAW-majdnem nyers, vagy a RARE-az angolos való 40 dekában, vagy egy kilósban, ha rost ízét és a hús erejét együtt akarja tudni, akkor MEDIUM-ot kérjen bármely nagyobb darabban, ha Ön azt akarja, hogy átjárja a roston sült természetes íze, úgy az átsültet, WELLDONE-t kell választania.

A Turnedo két vékonyabb szelet, mely erre a legjobb. A bélszínsteak a jéghegy csúcsa. Ezen a korona a T-bone. Király és királynő együtt. Bélszín és hátszín egy darabban a köztük lévő csonttal. A királynő puha, illatos teste a Király dagadó izmával megdöbbentő méretben.

Csak felnőtteknek! Átsütve kérje!

Üzleti ajánlat:
Klasszikus fejlődő kisváros a préri közepén, elegáns SALOON-nal, füstös kovácsműhellyel, mindenes bolttal, az ócskás padlásával és megfáradt ranchero-k ivójával.



Amerikai kocsmák pillanatképei egy egyedülálló miliőben. Elképesztő húsok sülnek előtted a kovácsműhelyben, amihez a mexikói hajcsár, portugál és ír bevándorló receptjei alapján készül a szósz.


A SALOON-ban százféle whisky és a legjobb sörökTeraszunkból kettő is van, de páratlanok a környéken.


Cégnév: Papa Joe's Saloon & Steakhouse
Székhely: 9400 Sopron, Várkerület 108
Levelezési cím: 9400 Sopron, Várkerület 108
Telefon: www.papajoe.hu
mobil: (99) 340-933
Weboldal: www.papajoe.hu

Minden jog fenntartva 2024©