Kékes Étterem

Kékes Étterem

Céginformáció:
Éttermünkről
Mintegy 80 km-re Budapesttől, a Mátra kapujában Gyöngyös belvárosának meghitt Fő terén, nyugodt, zajmentes környezetben várja Kedves Vendégeit a tradíció és megújulás különleges helyszíne a Kékes étterem.

Éttermünk az elmúlt években a gyöngyösiek és a környékbeliek kedvelt vacsorázó helyévé vált. 1992-es megnyitása óta a klasszikus magyar vendéglátás szakmai elvei mentén fejlődött országosan elismertté a gasztronómia honi hívei körében. 2008-ban teljes átépítés után nyitotta meg újra kapuit az újjávarázsolt, elegáns Kékes étterem. Az új étterem jellemzően a ma divatos minimál stílus jegyeit mutatja mind formában, mind színvilágában-merészen választott világítóelemekkel. Magas színvonalon sikerült a vendéglátó és kiszolgáló tereket kialakítani, sikerült a kétszintes belmagasságú tér arányait jól eltalálni, hogy szép is legyen, reprezentatív is , meg otthonos is.. Jó felnézni alulról a galériára, és lenézni fentről az éttermi térbe.

Csodálatos bálteremben minden igényt kielégítő családi rendezvények, bálok, céges rendezvények, jótékonysági estek megrendezésére van lehetőség. A galéria, különterem, bálterem ideális helyszíne lehet családi rendezvényeknek.( születésnap, esküvő, keresztelő, ballagás).

Az I. kategóriás étterem elsősorban a magyaros konyha sztenderdjeit kínálja modern iskolázásban, de az ételválaszték szeretné kielégíteni a világ nagy konyháinak alapízeire kíváncsi Vendégek igényeit is.

Borkedvelő Vendégeinknek, Magyarország legjobb bortermelő vidékeiről származó borokat kínálunk. Választékunkban mindenki megtalálhatja az ízlésének legmegfelelőbb bort. Fehér, rosé, vörös, száraz, édes, testes, lágy, könnyed, fűszeres, illatos, zamatos, harmonikus, finom minőségi borokat talál kínálatunkban. Folyamatosan bővülő borválasztékunk kiváló és díjnyertes pincészetekből származik. Pl.: Bárdos Benjamin, Szőke Mátyás, Bock József, Geres Attila és még sok nagyszerű bortermelő.



A Kékes Étterem számos kitüntetéssel büszkélkedhet:


1995 - Védnöki Tábla
2004 - Nemzeti Gasztronómiai Értékőrző Testület sorába felvétel

2006 - 100 legjobb étterem tagja
2007 - 100 legjobb étterem tagja

2007 - Észak-Magyarország Turizmusáért NÍVÓDÍJ
2007 - Észak-Magyarországi Regionális Minőségi Díj


ÜDÜLÉSI CSEKKET ÉS ÉTKEZÉSI UTALVÁNYT ELFOGADUNK!

Üzleti ajánlat:
Nyitólap
Magyarország keleti részének kapujában a Mátra hegység lábánál, Gyöngyös város Fő terén, nyugodt környezetben várja Vendégeit a Kékes étterem. Éttermünk az 1950-s évek elejétől fogadja az idelátogatókat. Az eltelt közel 60 év alatt a mindenkori igényeknek megfelelően háromszor épült újjá. Kedveltségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy napjainkban is étteremként működik. A legutóbbi átépítés egy évig tartott, és az elmúlt év nyarán nyitottuk ki a kapukat Vendégeink számára. A mai Kékes, hála a tervezőknek, a kivitelezőknek, egyedi, csodálatos, kényelmes, otthonos. Öröm a Vendégnek, a benne dolgozóknak, a városnak.

Az éttermi rész galériás, benne bőséges helykínálattal a nem dohányzóknak és dohányzóknak egyaránt. Az emeleti bálterme méltó színhelye csoportos összejöveteleknek, tanácskozásoknak, vállalati rendezvényeknek, családi események lebonyolításának. Kisebb termei lehetővé teszik az igények messzemenő figyelembevételét. Az épület légkondicionált, rendkívül magas szintű gépészeti berendezésekkel ellátott. Elmondható, hogy a magyar vidéken igen kevés ilyen építészeti, gépészeti színvonalú vendéglátóhely található.

A Város Fő terén, tavasztól őszig üzemelő fedett grill teraszunk félszáz Vendég kiszolgálását biztosítja. Budapest közelsége, gyors elérhetősége lehetőséget kínál az idegenforgalom számára, hogy akár naponta élvezze a Kékes étterem nyújtotta szolgáltatást. A keleti országrészt szinte teljes egészében átszelő M3 autópályáról mindössze 6 km-s kitérővel elérhető éttermünk.

Az étterem dolgozói az elmúlt évtizedben igazi csapattá váltak. Rendkívüli szakmai felkészültségük, a vendéglátás iránt érzett alázatuk, folyamatos önképzési igényük biztosítja a minden igényt kielégítő ételkínálat összeállítását és annak elkészítését. A kiszolgálás kultúráltsága, szakmaisága ismert és elismert, mondhatni az egész országban.

A méltán híres Mátrai Borok teljes választékát kínáljuk, természetesen a történelmi borvidékek boraival kiegészítve. Az itallapunkon a híres magyar pálinkák választéka igazi csemege Vendégeinknek. Ásványvíz ajánlatunk, koktél választékunk egyedi és széleskörű.

Az elmúlt másfél évtizedben a magyar vendéglátás szakmai szervezetei, az országos napilapok vendéglátással foglalkozó rovatai számos elismerésben részesítették az éttermünket:

Védnöki Tábla
The „A La Carte” issue of the weekly newspaper called HVG (Weekly World Economics)
Népszabadság napilap 100 legjobb étterem két alkalommal
A Magyar Vendéglátók Értékmegőrző Testületének tagjai közé választás
Az Észak-Magyarországi Régió Turizmusáért Nívó díj
Az Észak Magyarországi Régiós Minőségi Díj
Bízom abban, hogy éttermi bevezetőm olvasása felkeltette az érdeklődését és kipróbálja éttermünket. Számomra ez a legfontosabb cél, mert így remélhetem, hogy hamarosan a szép számú Törzsvendég Klubunk tagjává válhat.

Kósa László
Tulajdonos

Cégnév: Kékes Étterem
Székhely: 3200.Gyöngyös Fő tér 7
Levelezési cím: 3200.Gyöngyös Fő tér 7
Telefon:
mobil: 37-311-915

Minden jog fenntartva 2024©