Maul Pincészet és Kisvendéglő
Maul Pincészet és Kisvendéglő
Céginformáció:
Bemutatkozás:
„…Magyarország legjobb és legérdekesebb vörösborai Villányban találhatók.”
André Dominé: Bor
Maul Pincészet és Kisvendéglő
A Maul pincészet a vörösbor magyarországi fővárosában, Villányban található. 2009-ben tízéves, feltörekvő vállalkozásunk a kézműves borászat nemes és Villányban régóta élő hagyományait elegyíti a korszerű borászati módszerekkel. A borvidék legjobb dűlőiből származó, terméskorlátozott szőlőtermésből nagy odafigyeléssel készítjük minőségi borainkat.
Széleskörű választékot nyújtunk - elsősorban vörösborokból és házasításaikból
Kínálatunkban megtalálható a borvidékünkön is otthonos Chardonnay, illetve a világfajták közé tartozó kékszőlőből készült különféle borok: rosét, sillert és többféle vörösbort egyaránt készítünk. Vendégeink ízlésének megfelelően a Villányban legelterjedtebbnek számító Portugiesertől kezdve a csúcsminőségű Virgo-sorozat tagjaiig számos díjazott vörösbort készítettünk az évek során. Egyedi házasításaink ugyancsak figyelmet érdemlőek.
Maul Zsolt borász
Üzleti ajánlat:
Maul Kisvendéglő
Augusztusban új helyre, a vendéglő földszinti részére költözött konyhánk, ami sokat könnyít a személyzet dolgán, hiszen a tetőtéri meleget néha nehéz volt elviselniük. Ugyan még hozzá kell szokniuk, de az új elrendezés hasznukra fog válni. Ugyanebben a traktusban bővült az étterem is egy új helyiséggel, néhány asztallal, egy új bejárattal és két mosdóval – amire, lássuk be, már rég szükség volt.
Étlapunk ugyanettől az időponttól új ételekkel gazdagítva jelent meg. A megszokott és jól bevált fogások mellett mostantól házi sütésű kenyeret rendelhetnek vendégeink, és a hideg ételek között megjelent a csirkemell- és a görög saláta. A zöldségkéregben sült csirkemell baconos zöldbabbal, a gombás harcsaszelet széles metélttel és a fogasfilé grillezett zöldségekkel, Chardonnay-habbal szintén új szín étlapunkon. Válogasson, kóstolgasson Ön is!
Minden jog fenntartva 2024©