Tó Wellness Hotel

Tó Wellness Hotel

Céginformáció:
Wellness szállodánk 36 légkondicionált szobával rendelkezik, melyek között kéthelyiséges családi szobák, mozgáskorlátozottak részére kialakított szobák és superior kategóriás Panoráma szobák is helyet kaptak.
Wellness szállodánk számos szolgáltatással igyekszik a gyermekes családok igényeit kilégíteni. Szállodánk öt családi szobája két-két külön hálószobával rendelkezik. A gyermekek számára gyermekágyakat, illetve utazóágyat és gyermekkádat tudunk igény szerint biztosítani. A Recepciónál található gyermekjátszónk egyéni és társasjátékokkal, valamint gyerekfilmekkel várja a legkisebbeket. A szálloda kertjében homokozó és csúszda szolgálja a gyermekek szórakozását, míg wellness részlegünkben babák részére pancsolót alakítottunk ki. Éttermünkben gyermekszéket biztosítunk és gyermekmenük várják a legkisebbeket.

Üzleti ajánlat:
Hotelünk Wellness centruma a következő szolgáltatásokkal áll vendégeink rendelkezésére:
























Beltéri medence élményelemekkel:

32 C°-os beltéri medencénk a következő élményelemeket tartalmazza: ellenáramoltató, állómasszázs, pezsgőfürdő derék- és hátmasszázzsal.
Kültéri medence élményelemekkel:

Aa Bánki-tó fölé magasodó, 32 C°-os, kültéri medencénk a következő élményelemekkel kényezteti vendégeinket: nyakzuhanyok, pezsgőágy, pezsgőfürdő derékmasszázzsal. A kültéri élménymedencébe a belső medencetérből is ki lehet úszni.


Pezsgőfürdő:


37 C° meleg, 6 fős, épített pezsgőfürdőnkből a Bánki-tó csodálatos panorámájában gyönyörködhetnek vendégeink.


Finn szauna jégkúttal:


a szaunát az egészség templomának is nevezik. A hagyományos finn szauna 85-90 C° –ra melegítve erősíti az immunrendszert, elősegíti az anyagcserét és a méregtelenítést, javítja a keringési rendszert, lazítja az izmokat, és nyugtatóan hat az ember szellemére.


Infraszauna:


Az infrakabin az infravörös sugárzást használva a szövetek mélyén kelt hőérzetet, ezáltal a finn szaunánál kevésbé megterhelő módon fejti ki pozitív hatását. A 45-50 C°-os infraszauna javítja a vérkeringést, elősegíti a méregtelenítést, csökkenti a cellulitiszra való hajlamot, és erősíti az immunrendszert. Az infraszauna Recepciónkon megvásárolható zsetonnal működik.

Gőzkabin:


A pára és a meleg levegő kitisztítja a légutakat, nyugtatja az idegrendszert, erősíti az immunrendszert, és rugalmasabbá teszi a bőrt. A hőmérséklet 40-45 C°-os, míg a páratartalom akár a 100%-ot is elérheti.


Tepidárium:


37-38 C°-os, fűtött pihenő, ahol a helység fűtését a melegített pad szolgáltatja. A nyugtató hatású kék szín, a kellemes háttérzene és az aromaterápia egyaránt hozzájárulnak a relaxációhoz és a lelki felfrissüléshez.


Kneipp taposó:


A hideg vízben, köveken, majd meleg vízben történő lépkedés, illetve ezek váltakozó ismétlése javítja a talp és láb vérkeringését, hátráltatja a visszér kialakulását.


Masszázsszolgáltatás:


Szállodánkban a következő masszázskezelések vehetők igénybe: teljes testmasszázs, hátmasszás, talpmasszázs,arc- és dekoltázsmasszázs. Bejelentkezéshez kérjük, forduljanak Recepciós kollégánkhoz!


Relax-infra kabin (alfagép):


Alakformálás, fogyasztás, méregtelenítés, izületi és reumás panaszok kezelése a legújabb Relax készülékkel, mely egyesíti a masszázs az infraszauna és az aromaterápia kedvező hatását. Kezelés közben Ön kényelmesen fekszik a steril fóliával fedett kényeztető masszázs ágyon és közben kellemes Relaxációs zenékből válogathat. Nem kell a melegtől szenvednie, mert a fej a kabinon kívüli térben van, és a kezelés alatt hűs levegőt fújunk az arcára. A készülékünkben alkalmazott aromaterápia hatékonyságát a gondosan összeállított természetes illóolajoknak köszönhetjük. Bejelentkezéshez kérjük, forduljanak Recepciós kollégánkhoz!


Álló szolárium:


A legmodernebb, nagy teljesítményű álló-szoláriumunk recepción igényelhető zsetonnal működik. Bejelentkezéshez kérjük, forduljanak Recepciós kollégánkhoz!


Masszázs roll:


Készülékünk, mely a fitness teremben található, kiválóan alkalmas narancsbőr megelőzésére és kezelésére, alakformálásra, sportolóknak bemelegítésre, izomlazításra, izületi problémák kezelésére, zsírégetésre. A görgős masszázs tetőtől talpig garantálja a jó közérzetet.
Fitness terem:

Fitness termünk a szálloda alagsorában kapott helyet, ahol a legmodernebb edzőgépek (futópad, kombinált erőgép és kardiogép) állnak vendégeink rendelkezésére.
Wellness-központunk 08:00 és 20:00 között áll vendégeink rendelkezésére.
Egyéb tudnivalók:

A wellness-központ a női és férfiöltözőn keresztül közelíthető meg, melyek ajtaja a kulcskártyával nyitható. Ezért kérjük, kulcskártyájukat ne felejtsék el magukkal vinni.

A wellness-központ használatához fürdőköpeny a Recepción bérelhető, ára: 1.000 Ft/fürdőköpeny.

Kérjük, hogy a szobában található törölközőt ne vigyék le a wellness-központba. Törölközőkártyájukért cserébe a wellness térben megkapják a speciális szauna törölközőket Kollégánktól.

A wellness centrumunkat nem kizárólag szállóvendégeink részére alakítottuk ki, „külsős” vendégek napi jeggyel vagy bérletvásárlással szintén kipróbálhatják sokrétű szolgáltatásainkat.




Cégnév: Tó Wellness Hotel
Székhely: 2653 Bánk, Petőfi út 73
Levelezési cím: 2653 Bánk, Petőfi út 73.
Telefon: 30-515-0005
mobil: 36 35 342-309

Minden jog fenntartva 2024©