GENEX Zrt

GENEX Zrt

Céginformáció:
CÉGÜNKRŐL
A GENEX Vállalkozás- és Befektetésszervező Zrt. (GVBSZ Zrt.) az évtizedes múltra visszatekintő, cégcsoporttá bővült GENEX Holding irányítója. A cégcsoport előéletére tekintettel, mely 1996-ban kezdődött, a GVBSZ 12 éves szakmai múlttal rendelkezik. A dinamikusan növekvő csoport évek óta piacvezető szerepet tölt be a légkondicionáló berendezések forgalmazásával-szervizelésével foglalkozó hazai cégek között. A cégcsoport tervei között szerepel, hogy a piac változásait szem előtt tartva, - a csoportra mindenkor jellemző - nagyfokú fejlődést továbbra is fenntartsa.
A klímatechnikával foglalkozó társaság fő tevékenysége közé tartozik a piac igényeinek rendszeres felmérése, változásainak nyomon követése, ennek megfelelően újabb, modernebb fejlesztésű klímaberendezések gyártóinak felkutatása, ilyen berendezések bevezetése a piacra, a klímaberendezések, alkatrészek, valamint egyéb gépészeti berendezések importálása, re-exportja.
Telephelyünk

A piac állandó bővítése lehetővé tette egy viszonteladói hálózat kiépítését. Jelenleg minden megyében kapcsolatban állunk viszonteladókkal, mely hálózatot folyamatosan bővítjük. Viszonteladóinknak rendszeres továbbképzéseket, szimpóziumokat tartunk az általunk forgalmazott berendezésekről, az ezekkel kapcsolatos fejlesztésekről. Új termékek bevezetéséről, akcióinkról is Ők értesülnek először. Tájékoztatókat, prospektusokat, szórólapokat, kiemelt partnereinknek bemutató berendezéseket biztosítunk díjmentesen.

Üzleti ajánlat:
SZOLGÁLTATÁSAINK

A kereskedelmi tevékenység szerves részeként komplett, épületgépészeti, és klímatechnikai feladatok elvégzésére is vállalkozunk. Legyen ez lakossági megkeresés keretében telepítendő split komfort-klímaberendezés, vagy közületi igények alapján bármely méretű építmény légtechnikai rendszerének komplett (folyadékhűtős fan-coil) megvalósítása, a tervezéstől a gépbeszerzésen át egészen a kivitelezésig, karbantartásig, üzemeltetésig, hibajavításig.

Szolgáltatásaink közé tartozik:

· Klímatervezés, telepítés, karbantartás, hibajavítás
· Épület gépészeti és energetikai rendszerek üzemeltetése
· Alternatív energia felhasználó rendszerek tervezése, kivitelezése, karbantartása
· Légtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése, karbantartása
· Távközlési rendszerek energia ellátó rendszereinek karbantartása

A GVBSZ megrendelői számára kedvező, hogy a klímaberendezéseket társaságunkon keresztül, közvetlenül a gyártóműtől, illetve annak képviseletétől kaphatják meg.
LÉTSZÁM, KIRENDELTSÉGEK, GÉPKOCSIK:

Szerződött partnereinknek diszpécserszolgálatunk 24 órás készenléttel hibaügyeletet biztosít az ország egész területén. Telephelyeink (Budapest, Debrecen, Miskolc, Pécs, Sopron, Szeged, Szolnok, Veszprém, Zalaegerszeg) országos hálózata lehetővé teszi, hogy az on-line GPS rendszerrel ellátott gépjárműveink a lehető legrövidebb időn belül a legtávolabbi helyszínekre is eljuthassanak. Az általunk kialakított szolgáltatási rendszer rugalmasságából adódóan képes alkalmazkodni a rendkívüli megrendelői igényekhez.

Partnereink rendelkezésére álló műszaki háttér:
52 db műszaki gépkocsi, ebből 38 db. karbantartó Ford Connect, és 14 db. telepítő Ford Transporter tehergépkocsi
Több mint 110 fő szakképzett műszaki állomány:
A szakipari munkáknak megfelelő minőségi szerszámozottság
Saját nagykapacitású raktár a budapesti telephelyünkön, és kihelyezett raktárkészlet a vidéki telephelyeken.

További Információ:www.genex.hu

Cégnév: GENEX Zrt
Székhely: Genex Liget Business Park Budapest, 1107. Fogado u. 4.
Levelezési cím: Genex Liget Business Park Budapest, 1107. Fogado u. 4.
Telefon:
mobil: (+36-1)-222-0404
Weboldal: www.genex.hu

Minden jog fenntartva 2024©