Nádorvárosi Sporthorgász Egyesület

Nádorvárosi Sporthorgász Egyesület

Céginformáció:
Pándzsa torkolat A Nádorvárosi Sporthorgász Egyesület 1935-ben alakult, mintegy 1200 tagja van. Az egyesület 48 hektáros vízterülete Győrött és határában a csodálatos szépségűnek számító Holt Marcalon található. Az egyesület saját tanyaházzal, vendéglátó egységgel, illetve, táborozási, lehetőségekkel rendelkezik. Mindezekről bővebb ismertetőt olvashat az alábbiakban ( Üdültetés ) , illetve felvilágosítást kaphat félfogadási időben a következő telefononszámokon 96 / 526 712 vagy 96 / 526 713 .




Megalakulás, célok

Győr város Nádorvárosi kerületének polgárai közül hatvanhárman alakították meg 1935-ben a horgászatot kedvelő emberek gyűjtő egyletét. Az egyesület működése, illetve névhasználata a megalakulás óta folyamatos. Az egyesület létrehozását segítette, hogy a városrész szélén helyezkedett el a Rába és a Marcal folyók szabályozása után létrejött holtág, amely már korábban is halászati hasznosításban volt. Az egyesület alapítóinak célkitűzései jórészt még ma is érvényesek. Jelenleg is fontosnak tartjuk a horgászmozgalom hagyományainak megőrzését, a tagok horgászérdekeinek képviseletét, illetve pihenés és a kultúrált szórakozás lehetőségeinek megteremtését. Kiemelt figyelmet fordítunk a gyermek– és ifjúsági horgászok nevelésére, illetve a fiatalok sportszellemének, versenyzői kedvének erősítésére. A szabadidő hasznos eltöltésének lehetősége, a szabályok betartása mellett tagjainkat a horgászetika tiszteletben tartására

Üzleti ajánlat:
Horgászvíz/tó neve Holt-Marcal
Megye Győr-Moson-Sopron megye
Címe Nádorvárosi Sporthorgászok Egyesülete Győr
Kapcsolattartó személy Sándor András
Kapcsolattartó telefonszáma 20/9258037
Weboldal nadorvaros-he.hu
Víztipus Természetes tó
Terület 47 ha.
Átlag mélység 1,5 méter
Fenékviszony akadómentes
Növényzet nádas, tökleveles
Halak ponty, csuka, süllő, amur, harcsa, fehérhalak
Rekordok ponty 12 kg, amur 18, harcsa 65 kg.
Telepítések április, szeptember, november
Szabályok A Holt-marcali ágon tanyarendszer van érvényben. A Marcal-tó és a malomárok területén helyfoglalás és horgászat érkezési sorrendben. A patkó területe kizárólag napijegyes horgászatra van kijelölve.
Horgász időszak Intenzíven telepített vízterületek, pontytilalom nincs, más halfajokra az általános szerint. Novemberi telepítés után két hétig általános tilalom van érvényben.
Fogható mennyiség ponty, amúr, napi 2 darab, süllő, csuka napi 2, heti 4 darab. további információ a honlapon.
Csónak használat nem megengedett.
Jegyárak Felnőtt napijegy 3000. Ft, ifjusági 1500.Ft.
Jegyváltás A halőröknél, a Coowalter vendéglőben (Szérűskert utca 36.) Timár horgászbolt (a tótól 150 méterre.)
Megközelítés Az M1 autópályáról a nádorvárosi lehajtónál lehajtva, Győr irányába a pápai uti csomópontnál (Baumax) balra kanyarodva, kb. 500 méter után érhető el a Marcal-tó. Tovább haladva a házak kezdetétől számított második utca balra a Sió utca. Ezen végig haladva majd balra kanyarodva érhető el a tanyahát és a Coowalter vendéglő. Innen 100 méternyi távolságra – a töltéstől balra – van a minden engedélyes számára szabad un. alsóvíz, majd innen továbbhaladva érhető el a opatkó vízszakasz, ahol április 1-től nappal folyamatosan halőr tartózkodik. Az egyesület 4 személyes faházakban szállást tud biztosítani, főzési, tisztálkodási lehetőség hideg-meleg vizes megoldott.



Cégnév: Nádorvárosi Sporthorgász Egyesület
Székhely: 9024 Győr Szérűskert u 36. sz.
Levelezési cím: 9024 Győr Szérűskert u 36. sz.
Telefon: 20/9258037
mobil: 96/526-712,

Minden jog fenntartva 2024©