Raiffeisen-Agro Magyarország Kft.

Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. vetőmag kereskedelem, vetőmag szaporítás, fajtatulajdonos, kukorica, hüvelyes növények

Céginformáció:
15 éve 1995-ben alakult a cégünk akkor RWA Magyarország Kft. néven. Az akkori és a jelenlegi cégünkben is az osztrák RWA (Raiffeisen Ware Austria) mezőgazdasági kereskedelmi cég a 100 % tulajdonosunk.
15 év eltelt időközben, és ilyenkor az ember visszatekint és számadást ad arról, hogy mit is sikerült elérnünk ezen idő alatt. Alapvető célkitűzésünk volt, hogy megfelelő - a magyar piacon is - versenyképes , a hazaiakhoz képest additív tulajdonságokkal rendelkező fajtákat honosítsunk. Elmondhatjuk, hogy ezt a célkitűzést maradéktalanul sikerült teljesítenünk, hisz több mint 16 faj mintegy 70 fajtáját vezettük be a magyar piacra. Ez természetesen az OMMI kísérleti rendszerén keresztül valósult meg az összes fajta esetén, hisz célunk- több multinacionális vetőmag kereskedő céggel ellentétben - akkor és most is változatlan: csak és kizárólag a magyar klimatikus és talajadottságainak tökéletesen megfelelő fajtákat ajánlhatunk termelőinknek! További elképzelésünk volt, hogy néhány éven belül a magyar agrárium meghatározó kereskedő cégévé nőjük ki magunkat!

Üzleti ajánlat:
vetőmag kereskedelem, vetőmag szaporítás, fajtatulajdonos, kukorica, hüvelyes növények

Cégnév: Raiffeisen-Agro Magyarország Kft.
Székhely: 8000 Székesfehérvár Takarodó u. 2.
Levelezési cím: 8000 Székesfehérvár Takarodó u. 2.
Telefon: 06-30-2047-872
mobil:

Minden jog fenntartva 2024©