Nosztalgia Étterem

Nosztalgia Étterem

Céginformáció:
Köszöntjük kedves vendégeinket Nosztalgia éttermünkben, amelyet a 30-as út melletti utazók éhségének és szomjának csillapítására nyitottunk meg újra 2002 áprilisában.
A régi és új vendégeinknek köszönjük, hogy az év folyamán többször is betértek hozzánk és fogyasztottak ételeinkbõl és szomjas torkukat csillapították hideg italainkkal. Éttermünk kerthelységgel is rendelkezik, õsgesztenyefák árnyéka nyújt menedéket a meleg elõl. Gyermekeknek játszótér áll a rendelkezésükre. Kemencében való sütésre is van lehetõség, létszámtól függõen, elõrendeléssel.
Kockás abroszos, polgári eleganciával felruházott vendéglõnkben várjuk az éhes betérõket. Bármilyen rendezvény lebonyolítását vállaljuk teljes háttérrel, különbözõ produkcióval, zenével, amit akár az ön kertjében is megvalósítunk.

Ha tetszett, mondja el mindenkinek, ha nem, akkor csak nekem!

Tisztelettel

Boross Jenõ
tulajdonos
06 28/473-423

Üzleti ajánlat:
levesek, szárnyas ételek, marhahúsok, halak és vadak, borjú ételek, készételek, eredeti lávakövön sült ételek, sertés ételek, hússpecialitások, sült, desszertek, kerthelység, esküvõ, rendezvények, osztálytalálkozó, Boross, Kistarcsa, családi, vendéglõ

Cégnév: Nosztalgia Étterem
Székhely: 2141 Csömör, Hegyalja u. 9.
Levelezési cím: 2141 Csömör, Hegyalja u. 9.
Weboldal:

Minden jog fenntartva 2024©