Imrehegy Polgármesteri Hivatal

Imrehegy Polgármesteri Hivatal Galéria,turizmus,közigazgatás,közterület fenntartás,önkormányzati feladatok ellátása

Céginformáció:
A 20. század elejéből kettő épületre vagyunk büszkék. 1910-ben épült tüskösi erdészház helyben már nem látogatható, de Ópusztaszeren felépítésre került. 1914-ben épült fel az egykori káptalani pince, amely műemlék jellegű épület, ma is látogatható, 50 fős csoport létszámig borkóstolókat tartanak. Községünk területe 7034 ha, a belterület mindössze 73 ha. A nagy kiterjedésű külterületünk jelentős része erdő, melyekben nagy létszámú nagyvad található. A helyi vadásztársaság sikeres gazdálkodásának egyik eleme, hogy sok külföldi vadász keresi fel a községet.
Természetvédelmi területeink is jelentősek, hiszen egy-egy védelembe vett területen 150 féle növény is megtalálható. Egyik legszebb védett növényünk a tavaszi hérics, amely tavasszal csodálatos sárgaszínben pompázik. Nálunk még megtalálható az ősgyep, jellegzetes növényeivel és állatvilágával. A község belterületén lévő szabadidő-parkot szívesen keresik fel a környező városok lakói, ha nyugodt és gyönyörű környezetben akarják eltölteni szabadidejüket, illetve egy-egy hétvégét.

Kistelepülés lévén a lehetőségekhez mérten megpróbáljuk fejleszteni a községet és idecsábítani a nyugodt, békés környezetben élni kívánókat. A település szennyvízhálózat kiépítésén kívül minden infrastruktúrával rendelkezik. A község lakói kedves és vendégszerető emberek, akik igényesek környezetükre, az ide látogató erről meggyőződhet.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Imrehegy Polgármesteri Hivatal
Székhely: 6238 Imrehegy, Kossuth Lajos tér 11.
Levelezési cím: 6238 Imrehegy, Kossuth Lajos tér 11.
Telefon:
mobil: 78/420-812
Weboldal: www.imrehegy.hu
Email:

Minden jog fenntartva 2024©