Hungalu-Service Kft.

Hungalu-Service Kft.

Céginformáció:
Referenciák: Budapest, Pozsonyi út 56., irodaház üzemeltetése
PARTNER A HUMÁN ERÕFORRÁSOK KIHASZNÁLÁSÁBAN:

Cégünket 1990. október 1-i dátummal hozta létre a Magyar Alumíniumipari Tröszt, az ALUTERV-FKI és az ALUKER a székház és kapcsolódó létesítményei gondnoksági, üzemétkeztetési és információtechnikai feladatainak ellátására. 1994-ben a HUNGALU Magyar Alumíniumipari Rt. egyszemélyes gazdasági társasággá alakította át, majd eladta az Állami Privatizációs és Vagyonkezelõ Rt-nek, amely határozatban és részletes vállalkozási szerzödésben rendezte a müködés további feltételeit. A Hungalu-Service Kft. feladatául jelölte meg a 1133 Budapest, Újpest rakpart 31-33. szám alatt fekvö két, egymással építészetileg és funkcionálisan egységes egészet képezö épületrészbõl álló irodaház komplexum üzemeltetésével és fenntartásával, valamint a megrendelö müködésével kapcsolatos néhány egyéb szolgáltatás ellátását.

Az elmúlt nyolc évben a Hungalu-Service Kft.. lényegében hasonló elvek és feltételek között müködik azóta is. Tevékenységi köre kisebb változásokon ment keresztül, fokozatosan bövült, miközben kialakult a feladatok ellátásához szükséges szervezeti kerete és létszáma. Belsö munkatársi gárdánk, a szervezetbe integrált, minöségi munkát végzõ alvállalkozói kör szakértelme és a modern technológiák alkalmazása révén rugalmas szolgáltatási rendszert alakítottunk ki, amely alkalmas további megrendelök igényeinek kielégítésére is.

Filozófiánk a humán szemlélet érvényesítése az együttmüködési kapcsolatban, amikor a szolgáltató szervezet gondolkodásában és módszereiben alkalmazkodik a megrendelõ üzleti céljaihoz, a munkakörülmények javítása, a munkakultúra alakítása terén segít a humán eröforrások kihasználásában.

Kiemelt figyelmet fordítunk az üzemeltetés minöségére, a megállapodott szolgáltatási szintek optimalizálására, a szakmai ellenörzésre és a vagyonbiztonság szavatolására, 2004 óta az Az MSZ EN ISO 9001:2001 minõségirányítási rendszer szerint mûködünk.

Üzleti ajánlat:
Tevékenységek: Ingatlanüzemeltetés (Főtevékenység)



Tevékenység leírás: Ingatlanüzemeltetés.
§ höközpont, fütési és hütési hálózat,
§ szellözö és légtechnikai berendezések,
§ elektromos hálózat,
§ víz és csatornahálózat,
§ építészeti szakipari munkák,
§ felvonók,
§ épület-felügyeleti rendszerek,
§ épület nyílászárók, bútorok, felszerelési tárgyak, szaniter eszközök,
§ szalagfüggönyök tisztítása, szerelése, javítása,
§ egyedi kivitelezési munkák és müszaki ellenõrzés,
§ sürgös, soron kívüli hibaelhárítás,
§ telekommunikáció
§ egyedi és kompakt hütési technológia,
§ villamos és gázmotoros hütési technológia,
§ belsöépítészeti feladatok.

Cégnév: Hungalu-Service Kft.
Székhely: 1133, Pozsonyi út 56.
Levelezési cím: 1133, Pozsonyi út 56.
Telefon:
mobil: 2 374 205
Email:

Minden jog fenntartva 2024©