Szív a Szívért Alapítvány

Szív a Szívért Alapítvány alapítvány* közhasznú szervezet * segítségre szoruló betegek támogatása * anyagi segítségnyújtás * szív * szívátültetés * szív transzplantáció * szív-és érrendszeri megbetegedés * szívbetegség * sorstárs * tapasztalatcsere

Céginformáció:
A Szív a Szívért Alapítvány támogatását kéri, hogy a nehéz gazdasági életben a szív transzplantáltakat anyagilag támogathassuk.


Adószámunk: 18602267-1-41

Számlaszámunk: OTP 11740009-20041597



A leggyakoribb betegség hazánkban a szív és érrendszeri megbetegedés. Azoknál a szívbetegségeknél ahol a szívizom súlyos károsodása történik és a vérkeringés egyensúlya nem tartható fenn, szívelégtelenség alakul ki és nem marad más megoldás, szívtranszplantációt kell elvégezni. Ebben a helyzetben a beteg félelemmel és szorongással küzd, segítség nélkül tehetetlen és kiszolgáltatott. Várólistára kerül és amennyiben sikerül egy neki megfelelő szervet találni, elvégzik a szívátültetést.
Sokan nem élik meg az életmentő műtétet. A sikeres műtétet követően kerül sor a rehabilitációra. Az átélt súlyos traumák mindenkiben előidéznek pszichés változásokat. Ez a helyzet elkeserítheti a betegeket és hozzátartozóikat. Az immunterápia és a szedett gyógyszerek hatásaként fogékonyabbak a fertőzésekre, és más szervek károsodása miatt újabb betegségek alakulhatnak ki. Tudatos életmód változtatásra van szükség, a kifejlődő betegségek megelőzésére ill. csökkentésére nagy súlyt kell helyezni. Környezetünk részéről nagy türelemre, megértésre van szükség, hogy a betegek minél előbb kitaláljanak a labirintusból. Ebben a helyzetben próbál segíteni az alapítvány, hogy könnyebben tudják a nehézségeket elviselni, sorstársaikkal találkozhassanak, egymást megismerhessék, és tapasztalataikat megoszthassák, kételyeikre, kérdéseikre választ találjanak.


Üzleti ajánlat:
alapítvány
* közhasznú szervezet
* segítségre szoruló betegek támogatása
* anyagi segítségnyújtás
* szív
* szívátültetés
* szív transzplantáció
* szív-és érrendszeri megbetegedés
* szívbetegség
* sorstárs
* tapasztalatcsere

Cégnév: Szív a Szívért Alapítvány
Székhely: 1134 Budapest, Lehel u 11.
Levelezési cím: 2233 Ecser, Arany János u.10.

Minden jog fenntartva 2024©