Erdőtelek Polgármesteri hivatal

Erdőtelek Polgármesteri hivatal Helyi média,galéria,könyvtár,fórum,turizmus,közterület fenntartás.

Céginformáció:
Erdõtelek lakóinak száma a 2003-as adatok alapján 3593 , ebbõl a munkanélküliek aránya 3%. A lakosság túlnyomó többsége a központi belterületen él, de vannak lakói a külterületi Beliczky-, Bartus-, Schwartz- és Tóth-tanyának is.

A településen kevés a munkalehetõség. A nõk nagy része a közintézményekben vagy a RAMONA KTSZ varrodájában tud elhelyezkedni. A férfiak számára a SBS szerelõ, javító és szolgáltató kft., a mûanyag nyílászárókat gyártó Top Therm Kft nyújt kereseti lehetõséget, illetve szintén a közintézményekben találnak munkát. Az idei évben indult be a rehabilitációs munkahelyteremtés keretein belül a csökkent munkaképességûek foglalkoztatása.

A helyi termelõszövetkezet többszöri átalakulás után mûködésképtelenné vált, így több száz ember megélhetése került veszélybe. Vannak, akik szerint nincs más megoldás, mint az ingázás. A magánvállalkozások nagy száma ( 106 ) viszont arra enged következtetni, hogy sokan vannak olyanok, akik mégis itt a faluban szeretnék megtalálni számításukat.

A településen 125 férõhelyes napköziotthonos óvoda, nyolcosztályos általános iskola 380 tanulóval, 15 ezer kötetes önkormányzati könyvtár és mûvelõdési ház mûködik. Az egészségügyi ellátásról két háziorvos, fogorvos, gyógyszertár gondoskodik.

A lakók igényeit 40 kiskereskedelmi bolt (ebbõl 5 élelmiszer, 7 italbolt jellegû, 3 ruházati, 8 vegyes iparcikk, 2 virág- és ajándékbolt, 1 autóalkatrész üzlet, 1 húsbolt, 1 mezõgazdasági bolt, 1 videokölcsönzõ, 5 táp-takarmány, 1 zöldség-gyümölcs üzlet, 1 fagyizó, 1 cukrászda és 3 büfé) próbálja kielégíteni.
Helyben mûködik egy postahivatal, melyben Postatakarék is helyet kapott, a másik tisztán pénzintézeti tevékenységet folytató iroda a Gyöngyöspata és Vidéke Takarékszövetkezet fiókja.

Az évek óta üzemelõ benzinkút korlátozott nyitva tartással ugyan, de jelentõs mértékben megkönnyíti az itt élõ emberek életét

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Erdőtelek Polgármesteri hivatal
Székhely: 3358 Erdőtelek, Fő utca 105.
Levelezési cím: 3358 Erdőtelek, Fő utca 105.
Telefon:
mobil: 36-496001
Weboldal: www.erdotelek.hu
Email:

Minden jog fenntartva 2024©