Geoprof Bt.

Geoprof Bt.

Céginformáció:
A mára többéves tapasztalattal és számos referenciával rendelkező GEOPROF Informatikai és Szolgáltató Bt örömmel köszönti Önt weboldalán. A - 2005 nyarán - szakmai megfontolásból létrehozott - jelenleg tabi székhelyű - vállakozás több sikeres projekt lebonyolításában játszott fontos szerepet, miközben jónéhány - részben saját - szoftveres megoldás (termék) kifejlesztése is megvalósult, melyeket referencia-munkáink listája is alátámaszt. Az országos léptékű térinformatikai rendszerek fejlesztése mellett fontosnak tartjuk az egyedi - olykor kissebb költségvetésű - megoldásokat is, melyekkel például közalapítványok, múzeumok, vállakozások, vagy települések térinformatikához kapcsolódó elképzeléseit, feladatait segíthetjük, hogy hatékony megoldásokkal, és a legjobb eszközökkel végezhessék aktuális és jövőbeli munkáikat.


Térinformatika (GIS)
Feladataink sokszínűségét a napi gyakorlat különböző területein felmerülő - földrajzi helyhez köthető - információk gyűjtési, tárolási, lekérdezési, elemzési, megjelenítési feladatai, és az azokhoz kapcsolódó elvárások biztosítják. Ennek köszönhetően, a terepi adatgyűjtéstől, az asztali feldolgozó, elemző, és ügyviteli alkalmazásokon át, egészen az országos léptékű szerver-kliens alkalmazásokig nyúlik referenciáink listája.


Mit hoz a jövő?
Mivel a térinformatika mint tudomány és a hozzá kapcsolódó technológiai megoldások folyamatosan fejlődnek, karöltve az informatikai stratégiákkal, ezért mi is lépést kell tartsunk a legfrissebb ismeretek megszerzésének elvárásaival. Ebben sok segítséget jelent az egyes projektek során létrejövő szakmai együttműködés, valamint a partnereinkkel fenntartott jó kapcsolat, mely - a többéves szakmai munkán alapuló tudással és a megszerzett tapasztalatokkal ötvözve - biztos alapot jelent meglévő és leendő ügyfeleink számára, hogy a mindenkor legfrissebb információkkal támogassuk elképzeléseiket, terveiket a térinformatika minden területén.

Üzleti ajánlat:
Tevékenységek: Térinformatika
Szoftverfejlesztés
Mérnöki tevékenység (Főtevékenység)



Tevékenység leírás: Mérnöki tevékenység, térinformatika

Cégnév: Geoprof Bt.
Székhely: 8660, József A. u. 11/A
Levelezési cím: 8660, József A. u. 11/A
Weboldal: www.geoprof.hu

Minden jog fenntartva 2024©