Tappancs Állatotthon

Tappancs Állatotthon alapítvány,állatvédő alapítvány, állatvédelem, állatvédő, állat örökbefogadás, állat örökbe adás, állatsimogató óvodások részére (2 bárány), állatotthon, menhely, támogatás, tappancs, kutya

Céginformáció:
Adószámunk: 18608438-2-11


Eseti felajánlások:

10200452-3601797300000000 (K&H)
A Tappancs Állatotthon Alapítvány 1998-ban jött létre, majd ezt követően még hat évig működött Tatán, telephely nélkül, ideiglenes befogadók segítségével. Hat év elteltével az alapítvány átkerült Tatabányára és 2004 májusától itt működött tovább, még mindig telephely nélkül. Az alapítvány jelenlegi vezetője és még két másik állatbarát a Polgármesteri Hivatal Jegyző asszonyához fordult tanácsért és segítségért, ahol nagy örömmel fogadták ténykedésünket és felajánlották, hogy területtel hozzá tudnának járulni a munkánkhoz, de pénzzel sajnos nem tudnak támogatni bennünket.
2005. év végén, a Komárom-Esztergom Megyei Mentálhigiénés és Rehabilitációs Intézmény által bérbe adott földterület segítségével, végre elkezdődhetett az állatotthon építése, kialakítása.
Az Alapítvány szeretne egy olyan európai színvonalú állatotthont kialakítani, illetve működtetni, mely elsődlegesen a kóbor, illetve magára hagyott állatok átmeneti elhelyezését, valamint felelősségteljes, szerető gazdához való kiközvetítését tűzte ki céljául.

Üzleti ajánlat:
alapítvány,
állatvédő alapítvány,
állatvédelem,
állatvédő,
állat örökbefogadás,
állat örökbe adás,
állatsimogató óvodások részére (2 bárány),
állatotthon,
menhely,
támogatás,
tappancs,
kutya

Cégnév: Tappancs Állatotthon
Székhely: 2800 Tatabánya, Árpád u. 72.
Levelezési cím: 2800 Tatabánya, Árpád u. 72.
Telefon:
mobil:

Minden jog fenntartva 2024©