K+F Kutatás-fejlesztési Tanácsadó Központ Kft.

K+F Kutatás-fejlesztési Tanácsadó Központ Kft.

Céginformáció:
A "K+F" Kutatás-fejlesztési Tanácsadó Központ Kft. célja, hogy ügyfelei maximális megelégedettségére törekedve módszertanilag megalapozott megoldásokat nyújtson a felmerült műszaki és közgazdasági problémák megoldásához, és elősegítse ügyfelei számára, hogy termékeik, technológiájuk, szervezetük és a működés finanszírozása versenyképesebb legyen.



A cég 1993-ban alakult, az elmúlt több mint tíz év alatt a megbízóik - köztük számos önkormányzat - számára több mint hatszáz nyertes pályázatot dolgoztak ki különféle kormányzati támogatások elnyeréséhez, és sikeresen közreműködtek a támogatások folyósításához szükséges szakértői munkákban is.

A cég megbízói elsődlegesen gazdálkodó szervezetek, a pályázatkészítés terén szerzett széleskörű tapasztalatok azonban az önkormányzatok számára is jól hasznosíthatók: megbízóinknak mostanáig közel kettőszázmilliárd forint vissza nem térítendő támogatást és fejlesztési adókedvezményt sikerült megszerezni, a pályázatokon kívüli pénzforrások megszerzéséhez pedig széleskörű banki kapcsolatrendszert sikerült kialakítani, ami lehetővé teszi a legkedvezőbb finanszírozási forrásszerkezet kialakítását a megbízók számára.

A cég húsz fős főállásos és hasonló külsős létszámmal működik, évente 180-200 pályázatot dolgoz ki, és emellett 20-30 projektmenedzselési feladatban közreműködik. Éves árbevétele folyamatosan növekszik, 2006-ben meghaladta az 500 millió Ft-ot.

A "K+F" Tanácsadó Központ Kft. a Budapest Business Journal "Listák Könyve 2007" című kiadványa szerint - a pályázatíró cégek összesített rangsorában országos első helyezést ért el.

Üzleti ajánlat:
* pályázati tanácsadás, és ehhez kacsolódó dokumentációk összeállítása



* turisztikai projektek szervezése és önkormányzati fejlesztés-finanszírozás



* alkalmazott kutatás-fejlesztés, megújuló energetikai innovációs fejlesztések

Cégnév: K+F Kutatás-fejlesztési Tanácsadó Központ Kft.
Székhely: 1054 Budapest Szabadság tér 2.
Levelezési cím: 1054 Budapest Szabadság tér 2.
Telefon:
mobil: (06-1) 354-2250

Minden jog fenntartva 2024©