Dr. Egerházi Felületkezelő és Vegyiüzem

Dr. Egerházi Felületkezelő és Vegyiüzem alumínium, vasfémek, színesfémek, korrózióvédelem, tanácsadás, korrózióvédelmi szakértői vélemény, eloxálás, anódos oxidálás, tapadás javító előkezelések, porfestés, szinterezés, konverziós rétegképzés, vasfoszfátozás, RAL színskála, koptatás, körvibrátor, korróziós szaktanácsadás, felületkezelés, felületelőkészítés, védőbevonat, felületvédelem, szemcseszórás, dekoratív megjelenés, kromátozás, környezetbarát technológia, AFMSZ tag

Céginformáció:
Cégünk az EGERHÁZI Felületkezelő és Vegyi üzem 1991- ben alakult, azóta is változatlanul folytatjuk a felületkezelést, 2004-ben bővítettük tevékenységünket porfestéssel.

Dr. Egerházi Sándor, a cég alapítója és ügyvezető igazgatója sajnálatos módon 2009.október 10-én elhunyt. Fia, Egerházi Kende és lánya Egerházi Katalin vette át a cég vezetését. A cég neve módosult EGERHÁZI Felületkezelő és Vegyi üzemre. Így gyermekei Kende és Katalin viszik tovább a céget.

Az üzem 1 hektár területen fekszik, üzemcsarnokaink kb. 1500 m2 alapterületűek. 5 épületben üzemrészek és raktárak helyezkednek el, míg 1 épületben iroda és szociális helyiségek kaptak helyet.

Három épületünkben eloxálással foglalkozunk, az elsőben a kis alkatrészek anodizálása és színezése történik, valamint itt kapott helyet a porfesték raktár. A technológia a zsírtalanítás, savas pácolás, anódos oxidálás, és színezés sorrend szerint történik. A színezés többnyire aranyszínű és fekete, de cégünk fejlődése a kék- és piros színű eloxálást is lehetővé teszi.

A második épületben 6m- es szálanyagok anódos oxidálása is kivitelezhető. Itt végezzük a kis szériák felületkezelését, amiket mennyiségük miatt nem érdemes az eloxáló soron végig futtatni.

A harmadik épületben, amelyik a legnagyobb, 6m hasznos hosszúságú kádak vannak, a sor alsópályás átemelő berendezéssel van ellátva. Itt történik az alumínium profilok eloxálása, valamint a táblalemezek eloxálása is.

Az épületben van még a raktár, vibrációs koptató egység.

Cégünk MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer szerit üzemel.

Üzleti ajánlat:
alumínium, vasfémek, színesfémek, korrózióvédelem, tanácsadás, korrózióvédelmi szakértői vélemény, eloxálás, anódos oxidálás, tapadás javító előkezelések, porfestés, szinterezés, konverziós rétegképzés, vasfoszfátozás, RAL színskála, koptatás, körvibrátor, korróziós szaktanácsadás, felületkezelés, felületelőkészítés, védőbevonat, felületvédelem, szemcseszórás, dekoratív megjelenés, kromátozás, környezetbarát technológia, AFMSZ tag

Cégnév: Dr. Egerházi Felületkezelő és Vegyiüzem
Székhely: 2220 Vecsés, Sziget u.7
Levelezési cím: 2220 Vecsés, Sziget u.7
Telefon:
mobil: (06-20) 956-5186
Weboldal: www.egerhazi.hu

Minden jog fenntartva 2024©