Amazin Ingatlanfejlesztő és Hasznosító Kft.

Amazin Ingatlanfejlesztő és Hasznosító Kft. ingatlan, ingatlan beruházás, ingatlan hasznosítás, humán kutatás, fejlesztés, üzleti tanácsadás

Céginformáció:
A fő tevékenységi körünk ingatlan beruházás és hasznosítás. Ez mellett a humán kutatás, fejlesztés és üzleti tanácsadás területén szereztünk komoly tapasztalatokat.


Az egész évben üzemelő apartman házunk a Hermann Ottó-tó természetvédelmi területén, közvetlenül a nádassal szegélyezett tó partján található. Az üdülő 3000 m2 kiépített parkkal rendelkezik. A háromszintes házban a földszinten két db 2 fős apartman (30 és 23 m2 saját fürdőszobával) a középső szinten egy 60 m2-es nappali áll vendégeink rendelkezésére, amelyben további 3 fő elhelyezése biztosítható külön fürdőszobával.
A 10-20 fős rendezvények, céges képzések, tréningek lebonyolítására is alkalmas nappali, önálló mosdóval és konyharésszel rendelkezik, valamint innen nyílik a tóra csodálatos kilátást nyújtó 30 m2-es terasz. A park - ősfákkal, díszbokrokkal hangulatvilágítással, grillezővel, kemencével, - ideális helyszín rendezvények, tréningek, üzleti találkozók, vagy akár családi összejövetelek lebonyolítására.
A tavon a partról napi jeggyel horgászni is lehet. A vízi sportok kedvelői a szomszédos "Nagy tavon" strandolhatnak, szörfözhetnek, vizibiciklizhetnek vagy akár vitorlázhatnak is.
Ez a csendes, romantikus környezet, egy-két hétre, vagy akár egy hétvégére is kellemes kikapcsolódást nyújt az idelátogatók számára.

Üzleti ajánlat:
ingatlan, ingatlan beruházás, ingatlan hasznosítás,
humán kutatás, fejlesztés, üzleti tanácsadás

Cégnév: Amazin Ingatlanfejlesztő és Hasznosító Kft.
Székhely: 7625 Pécs, Somfa u. 7.
Levelezési cím: 7625 Pécs, Somfa u. 7.
Telefon:
mobil: (06-20) 519-0713
Weboldal: www.amazin.hu

Minden jog fenntartva 2024©