Runner Holding Zrt.

Runner Holding Zrt.

Céginformáció:
A cég története a rendszerváltást megelőző években kezdődött, amikor Schreiber István egy holland, pénznyerő automatákat gyártó és azokat egész Európában üzemeltető multinacionális cég, kelet-európai leányvállalatának az egyik vezetője volt. Magyarországi működése közben kapcsolatba került az akkori Utasellátóval és a Szerencsejáték Törvény megjelenéséig együtt működött, így komoly nemzetközi és magyarországi tapasztalat állt mögötte, mikor megalapította a saját cégét. A vállalkozás folyamatosan fejlődött, már gépek adás-vételével és felújításával is foglalkoztak. Eközben a vendéglátóhelyek egy része saját tulajdonba került, így a gépek már házon belül is működhettek. Az utóbbi években kiegészült a Holding tevékenysége két OMH labor működtetésével Dunakeszin és Egerben, az Agriacomputer Laboratóriumával és kizárólagos Playsafe IEK (www.playsafeholding.com) forgalmazási jogával. 2007-ben a Polimatic Kft. akvirálásával, mely az egyik legsikeresebb magyar tulajdonban lévő pénznyerő automatákat gyártó vállalat tovább erősödött a holding piaci helyzete.

A cég profilja idővel más területen is tovább bővült, így jött létre az ofszet és digitális nyomással foglalkozó nyomda 1998. év elején. Az első két évben a fejlesztésre nagy hangsúlyt fordítva folyamatosan nőtt a vállalkozás vagyona. A hatékonyabb kihasználás érdekében alakult meg a cég budapesti digitális nyomdai részlege, amely a munkaszerzés és digitális munkák mellett grafikai tervezéssel is foglalkozik. 2006-ban a minőség javítása és a kapacitás bővítése érdekében egy újabb nagyteljesítményű nyomdagép megvásárlására került sor.

A tulajdonos Schreiber István, az üzleti tevékenységek mellett, betölti a szakma legfontosabb választott társadalmi funkcióját: Elnöke a Magyar Szerencsejáték Szövetségnek, amely kapcsolatot tart a törvényhozással az európai érdekképviseleti szervezettel, és ellenőrzi a szakmán belül az etikai normák betartását.

A Runner Holdindng Vagyonkezelő ZRt. 100%-os magyar tulajdonban lévő társaság. Vezetőségének célja olyan struktúra felépítése, ahol a tagok önálló munkavégzés mellett szorosan együttműködnek.

Üzleti ajánlat:
vagyonkezelés, Befektetési tanácsadás, tőketámogatás, pénznyerő automata , OMH labor, digitális nyomás, digitális nyomda, grafikai tervezés, digitális munkák, pénznyerő autómaták üzemeltetése, pénznyerő autómaták szervizelése, pénznyerő autómaták hitelesítése, nyomdai munkák, vendéglátó helyek üzemeltetése

*
Menü
* Rólunk
* Cégcsoport
* Hírek
* Partnereink
* Kapcsolat
* Galéria

facebook
Runner Holding Zrt. főbb tevékenységi körei
Játéktermek, vendéglátó helyek, pénznyerő automaták üzemeltetése

Pénznyerő automaták gyártása, bérbeadása, szervizelése, újrahasznosítás

Pénznyerő automaták hitelesítése

Webalapú és online alkalmazások fejlesztése

Server-Based-Gaming rendszer fejlesztése és üzemeltetése

Nyomdaipari és reklámgrafikai szolgáltatások

Cégnév: Runner Holding Zrt.
Székhely: 2030 Érd, Balatoni út 51.
Levelezési cím: 2030 Érd, Balatoni út 51.
Weboldal: www.runner.hu

Minden jog fenntartva 2024©