Gold Klíma Kft.

Gold Klíma Kft.

Céginformáció:
CÉGFILOZÓFIA
Üzleti filozófiánk alapelvei: a korrekt, tisztességes munkavégzés, munkatársaink készséges hozzáállása, illetve a gyors, rugalmas és hatékony problémamegoldások. Megrendelőinket kedvező vállalási árainkkal, munkánk minőségével, a határidők betartásával, teljes körű kiszolgálásával tartjuk meg.
TEVÉKENYSÉGEINK, SZOLGÁLTATÁSAINK
Gold Klíma Kft - Szerviz, víz-, gáz, fűtés szerelés, Székesfehérvár, Fejér megyeFő törekvésünk a teljes körű épületgépészeti szolgáltatás nyújtása: klíma, hőszivattyú, légtechnika, szellőzés valamint a fűtés-, víz-, gáz szerelés, lehető legszélesebb körű kielégítése. Üzleti filozófiánknak megfelelően ezért a komfort- és ipari klímaberendezések területén előforduló összes igénynek próbálunk megfelelni, és e berendezéseket biztosítani vásárlóink számára. Fontosnak tartjuk termékeink minőségét, megbízhatóságát, az esztétikus megjelenést, az elérhető árat és nem utolsó sorban azt a szakértelmet, melyet biztosítani tudunk partnereinknek, vevőinknek, az igényeknek megfelelő berendezések kiválasztása érdekében.

Szervizünk feladatai:
• Kivitelezés, telepítés.
• Hibaelhárítás, javítás.
• Karbantartás.
Kivitelezés, telepítés: Szerelőinknek mindig is jelentős szerepet tulajdonított a cég vezetése, hiszen Ők formálják késszé az addig csak papíron lévő műszaki tartalmat. Ezért fontos számunkra :
• pontos, szakszerű telepítés
• zöldkártyás szerelők (jogosítvány a hűtőközegek használatára)
• minőségi, I. osztályú munka

Hibaelhárítás, javítás:
Szakszervizünk tökéletes műszaki felkészültségével rövid időn belül képes a jelzett hibákat elhárítani. Legyen szó az általunk forgalmazott, illetve telepített klímaberendezésekről vagy más típusú termékekről.

Üzleti ajánlat:
Az alábbi ismertetőnk reméljük, segítséget nyújt Önnek és Vállalkozásának, hogy jobban megismerhesse a Gold Klima Kft. (teljes körű épületgépészet: klíma, fűtés, víz, gáz, hőszivattyú, légtechnika, szellőzés) tevékenységét, üzletpolitikáját.

Cégnév: Gold Klíma Kft.
Székhely: 8000 Székesfehérvár Tompa M. u. 42.
Levelezési cím: 8000 Székesfehérvár Tompa M. u. 42.
Weboldal: www.goldklima.hu

Minden jog fenntartva 2024©