Cini-Cini Családi Napközi és Játszóház

Cini-Cini Családi Napközi és Játszóház Ligeti GabriellaRövid szakmai önéletrajz: Óvodapedagógus, családterapeuta szakvégzettségem mellett a BME gazdaságtudományi tanszékén diplomáztam. 23 éves gyakorlattal rendelkezem, amibõl 5 évet óvodavezetõként dolgoztam. Szeretek sportolni (úszni, síelni, kirándulni). Az intézmény vezetõ pedagógusa vagyok.

Céginformáció:
Intézményünk 2006. szeptemberében nyílt Budapest és Budakeszi határánál, csendes, jó levegõjû, erdõ közeli részén, a Budakeszi Vadaspark szomszédságában.
Az épület

Óvodánk egy új építésû két szintes kertes családi házban mûködik. A földszinten tágas, világos játszóhelyiség, terasz, étkezõ helyiség, pihenõ szoba, valamint fürdõszoba és wc külön a piciknek, külön a felnõtteknek. Az emeleten oktatószoba, és kényelmes szülõi várakozó helyiség és terasz található. A házhoz nagy füves kert is tartozik kerti játékokkal. A levegõ minõsége "szanatóriumi".

Üzleti ajánlat:
Nevelési programunk kiemelt feladata az egészséges nevelés (szanatóriumi levegõ, reform konyha, stb.) Alapvetõ tevékenységünk a játék és a játékba integrált fejlesztés. Kis létszámú csoportokban családias légkörben fejlesztjük bölcsödés és óvodás korú gyermekeket.

Cégnév: Cini-Cini Családi Napközi és Játszóház
Székhely: 2092 Budakeszi, Rózsa utca 15.
Levelezési cím: 2092 Budakeszi, Rózsa utca 15.

Minden jog fenntartva 2024©