Gastroexpress.hu Kft

Gastroexpress.hu Kft Biztonsági és mentőfelszerelések Deck felszerelés Elektromos felszerelések Elektronikai felszerelések Erőátviteli rendszerek, fedélzeti szerelvények

Céginformáció:
Az orrsugárkormány új szériája azon hajók számára készült, melyek 26-80 láb hosszúságúak.
Speciális medencékben végzett tesztek bizonyították, hogy a Lewmar új szériája jelenleg a legcsendesebb és leghatékonyabb a világpiacon.
Egy speciális propellerrendszerrel való kialakításának köszönhetően, a Lewmar orrsugárkormány tökéletes tolóerőt biztosít mindkét irányba.
Normál esetben, az egy propelleres orrsugárkormány működése a csőben lévő vízáram nagy hajtóerejének hatására egy oldalról akadályozott, s így a hagyományos orrsugárkormányok tolóereje az egyik oldalon kisebb, mint amit a szerkezet valójában teljesíteni tud.
Nem így van ez a Lewmarnál. A Lewmar’s Equi-Thurst-propeller bevezetésével egy új propeller designon keresztül, a szükséges tolóerő is biztosított, így a forgóerő csökkenése kizárt.
A Lewmar orrsugárkormányai azonos tolóerőt biztosítanak mind a jobb- és baloldalon.
A modern 3-D CAD technológiával kialakított 5-lapátos propellerek több tolóerővel rendelkeznek, mint más hagyományos alternatívák.
Ezen kívül a megerősített spirálos hajtómű halk és hatékony, valamint lehetővé teszi a lehető legkisebb vezérlőegységnek, hogy a lehető legjobb vízáramlást érje el a csőben. A Lewmar továbbá egy „Blackbox – Feketedoboz” biztonsági ellenőrzést is nyújt, mely az egységet megvédi a helytelen használattól.
Designos és modern joystick- és kapcsolórendszer is tartozik a kínálathoz.

Üzleti ajánlat:
Komplett hidraulikus kormánymű rendszerek!
Egyszerű beszerelés!
Garancia 3-5 év!
Minden alkatrész sajtolt, edzett alumíniumból, bronzból vagy rozsdamentes acélból készül. Nincs öntött alumínium, vagy fröccsöntött műanyag alkatrész!
Komplett készletek, semmit sem kell külön vásárolni hozzá
Könnyű beszerelés, gyakorlatlan embernek is legfeljebb 30 perc
Beszerelési útmutató, ami lépésről lépésre végigvezet a beszerelés fázisain.
Hétfőtől-Péntekig 900 - 1600-ig

Cégnév: Gastroexpress.hu Kft
Székhely: 8360 Keszthely Georgikon u 19
Levelezési cím: 8360 Keszthely Georgikon u 19
Telefon: 70-329-49-90
mobil: 70-329-49-90

Minden jog fenntartva 2024©