Ildikó Stúdió Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon

Ildikó Stúdió Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon * menyasszonyi (fehér, ekrü és színes) * koszorúslány (gyermek és felnőtt) * menyecske * báli és alkalmi * szalagavatós * örömanya * férfiöltönyök, ingek és nyakkendők * fehérneműk * fejdíszek * kiegészítők

Céginformáció:
Menyasszony, vőlegény, örömszülők, koszorúslányok, vidám vendégsereg, zenekar, finomságok. Költői a kérdés, minek a fő kellékeit soroltuk fel – természetesen sokunk életének legboldogabb eseménye, az esküvő a megfejtés. Egy fokozattal nehezebb kérdés viszont, mit is felejtettünk ki a legfontosabb kellékek listájáról – segítünk, ezt is megmondjuk: az alkalomhoz illő ruhát.

A valóságos listáról persze – a nudista hagyományok szerint házasodó keveseket leszámítva – senki nem felejtette még le a ruhát: jó szívvel javasoljuk, ha kevés plusz gondot, viszont kiváló minőséget szeretne a nagy napon, a megfelelő rubrikába jegyezze fel a mi elérhetőségünket. Ha hozzánk fordul, meglátja, nekünk szívügyünk, hogy boldog és elégedett násznép vonuljon a templomba vagy a házasságkötő terembe; hogy az ifjú párnak csak egymással, ne pedig a szervezés gondjaival kelljen foglalkoznia, s az örömszülők, rokonok is felhőtlenül élvezhessék az esküvő és a lakodalom minden pillanatát.

Kölcsönözhet vagy vásárolhat is, ruházati téren fantasztikus választékkal állunk rendelkezésére: fehér, ekrü és színes menyasszonyi ruhákat éppúgy ajánlunk, mint az ifjabb és érettebb koszorúslányok közkedvelt viseletét, netán az elmaradhatatlan hangulatfokozót, a menyecskeruhát, s természetesen az elszánt vőlegények is megtalálhatják elegáns öltönyeink között az ideális darabot. Talán mondanunk sem kell, hogy a készletünkön lévő darabok méretre igazítására minden kedves ügyfél a vendégünk. Természetesen a kiegészítők sem jelentenek gondot: a fejdíszek, nyakkendők, fehérneműk terén is bizalommal fordulhat hozzánk.

Üzleti ajánlat:
* Kész ruhák mellett egyedi elképzelések megvarrása – kölcsönzésre és eladásra egyeránt
* férfiöltönyök és ingek méretre szabása, varrása
* menyecske ruhához illő színű és anyagú ing és nyakkendőkészítés
* díjtalan méretre igazítás
* tanácsadás, tervezés önálló elképzelések kivitelezésében

Cégnév: Ildikó Stúdió Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon
Székhely: 2370 Dabas, Táncsics M. u. 19/a
Levelezési cím: 2370 Dabas, Bartók Béla út 57.

Minden jog fenntartva 2024©