Loretta Szalon - Nyíregyháza

Loretta Szalon - Nyíregyháza Esküvői-, menyecske-, alkalmi-, koktél, vőlegényi ruhák

Céginformáció:
Nyíregyházán, a Dózsa Gy. u. 49. sz. alatti szalonunk Magyarországon egyedülálló komplett szolgáltatással várja a jegyespárokat.

Közel 20 éve egy kis menyasszonyi ruhakölcsönzővel de hatalmas lelkesedéssel kezdtük vállalkozásunkat. Mára már világcégek:Demetrios, Eddy K. Maggie Sottero, Pierre Cardin, Willvorst, Else, Venus, Bella cégek teljes kollekciójából választhat minden menyasszony és vőlegény. 300 négyzetméteren, exkluzív körülmények között mindenki megtalálhatja ízlésének és pénztárcájának megfelelő ruháját. Kölcsönzési áraink 30-150 ezer forintig terjednek. Esküvői-, menyecske-, alkalmi-, koktél, vőlegényi ruhákból Szabolcs-Szatmá-Bereg megye legnagyobb választéka található.

Szépség stúdiónkban lehetőség nyílik a kiválasztott ruha stílusához leginkább igazodó frizurát, sminket, körmöt-műkörmöt elkészíttetni.

Nagy igény mutatkozott az esküvő lebonyolításához nyújtott segítségre. Ceremóniától a meghívókig, helyszíntől a dekorációig, fotótól a nászútig, bármiben segítünk nektek, fordulj hozzánk bátran, nektek ez nem kerül pénzbe. Az általatok megálmodott esküvőt profi partnereink váltják valóra, hogy a nagy nap csak a boldogságról szóljon.





Loretta Szalon 4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 49. Telefon: +36 20 344 4680 E-mail: lorettaszalon@t-online.hu

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Loretta Szalon - Nyíregyháza
Székhely: 4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 49.
Levelezési cím: 4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 49.

Minden jog fenntartva 2024©