Kreálom Virág & Dekor

Kreálom Virág & Dekor székszoknya dekoráció, terem dekoráció, oldalfal dekoráció, mennyezet dekoráció, dekorációs paraván, fényfüggöny, boldogság kapu, menyasszonyi csokor, kitűzők, dobó csokor, autó dísz, szülők virágai, virág ékszerek, asztal díszek, virág kompozíciók, templom díszítés, Kreálom Virág Dekor

Céginformáció:
Sokat gondolkodtam azon, milyen megnyerő szöveggel tudnám felkelteni érdeklődéseteket.



Arra jutottam sokkal hitelesebb lesz, ha „volt párjaim” gondolatait osztom meg Veletek, melyekkel megajándékoztak:



„Nagyon boldog vagyok, hogy Rátok találtunk az esküvői kiállításon…Bármit mondtunk, Te megcsináltad, még szebbre is, mint amit mi elképzeltünk….tényleg az volt a célod, hogy a mi elképzelésünket valósítsd meg…..Nem gondolom, hogy Te valaha cserben hagynál akár csak egy párt is. Szívvel-lélekkel csinálod, és talán pont ez az, ami már az első perctől megkülönböztetett bármilyen más \"virágos-dekoratőrtől\"…”



2010. 05. 29. Zsuska és Ferkó

„….Enikővel egy esküvő kiállításon ismerkedtünk meg, ahol már rögtön nagyon megnyerő és szimpatikus volt mind a személye, mind a kiállított minta dekoráció….Bátran kijelenthetem….hogy ennyire gyönyörűt még soha nem láttam. Az elképzelésünket…olyan kreativitással és eleganciával valósította meg, melyet remélni sem mertem. Aki azóta megnézi az esküvői videónkat vagy fotóinkat, rögtön azt kérdezi, hogy ki készítette a dekorációt. És mi nem habozunk elmondani, hogy a Kreálom volt...”

2010.06.26. Szandra & Laci

„Köszönjük a színvonalas munkát, amellyel hozzájárultatok az esküvőnk sikeréhez! Tökéletesen eltaláltátok az ízlésünket, és óriási profizmussal teljesítettétek az elvárásainkat! Jól döntöttünk, hogy Téged és a csapatodat választottuk….Meseszép volt az egész!... Mindenkinek csak ajánlani tudunk benneteket!”

2010.09.18. Marcsi & Szabi

Várom szeretettel jelentkezéseteket!



Üdvözlettel: Veress-Vincze Enikő www.krealom.hu



Kulcsszavak: székszoknya dekoráció, terem dekoráció, oldalfal dekoráció, mennyezet dekoráció, dekorációs paraván, fényfüggöny, boldogság kapu, menyasszonyi csokor, kitűzők, dobó csokor, autó dísz, szülők virágai, virág ékszerek, asztal díszek, virág kompozíciók, templom díszítés, Kreálom Virág Dekor

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Kreálom Virág & Dekor
Székhely: 9061.Vámosszabadi Orgona U 14
Levelezési cím: 9061.Vámosszabadi Orgona U 14
Weboldal: www.krealom.hu

Minden jog fenntartva 2024©