Rózsakert Panzió

Rózsakert Panzió

Céginformáció:
A Rózsakert Panzió a balatonföldvári strandtól 300 méterre található.

10 db kényelmes szobával rendelkezünk. 50 fő részére tudunk kényelmes szállást biztosítani. Mindegyik szobához színes TV, fürdőszoba tartozik.

Családbarát áraink tartalmazzák a félpanziós ellátást is.

Kerthelyiségünkben lehetőség nyílik bográcsozásra, grillezésre.

Éttermünk kiváló helyszín családi rendezvények, kisebb esküvők, céges rendezvények megszervezéséhez. Főképpen a hagyományos magyar ételeket kínáljuk vendégeinknek, de egyedi kívánságokat is teljesítünk. Menürendelésre is van lehetőség.

Zárt parkolót biztosítunk.

Nyitva tartás: májustól szeptemberig

Látogasson el hozzánk nem fogja megbánni.

Üzleti ajánlat:
Balatonföldvár a Balaton déli partján az egyik legszebb, legrendezettebb,kitűnő infrastruktúrával rendelkező településen található.

Az ingyenes parkolók és strandok a legfőbb vonzerejét jelentik

a Balaton-parti exkluzív településnek. A városban megtalálhatóak

a régi szép épületek, az új szállodák, üdülők, a családi házak és a kisebb üdülők egyaránt. Mindenhol rengeteg zöld, fa, gondozott, virágos kert található!



Egyedüli település, ahol szinte végig lehet sétálni a Balaton partján a gyönyörű, 1200 m hosszú, platánfákkal szegélyezett Kwassay-sétányon. A sekély víz és a fokozatos mélyülés, finom föveny, melyek a kisgyermekes családok számára a biztonságos nyaralást ígérik. Rengeteg sportolási lehetőség (tenisz, kosárlabda, szörf, vizibicikli, vitorlás, lovaglás, horgászás) és több rendezvény, folklorprogram biztositja a kellemes időtöltést. Balatonföldvár rendelkezik az egyik legnagyobb vitorláskikötővel!

Cégnév: Rózsakert Panzió
Székhely: 8623 Balatonföldvár, Báthory u. 11-13.
Levelezési cím: 8096.Sukoró Fő u.1

Minden jog fenntartva 2024©