Padma Jógastúdió Kft

Padma Jógastúdió Kft

Céginformáció:
Életünk minden területén igyekszünk hatékonyan, kiegyensúlyozottan működni, és ehhez hatékony segítséget nyújt a jóga. Több, mint tíz éves fennállásunk alatt igyekeztünk ezt a módszert átadni a hozzánk ellátogató vendégeknek. A szülést segítő kismama jógát is oktatjuk, mely a módszert alkalmazó kismamák tapasztalatai alapján egy rendkívül hatékony segítséget jelent a szülés során.
Filozófiánk szerint "A jóga nem azt mutatja meg, hogy milyen a világ, hanem azt, hogy hogyan lehet megismerni". A világ megismeréséhez az út önmagunk megismerésén keresztül vezet.

Merüljön el a nyugalom tengerében, és engedje át magát egy több ezer éves kultúra érintésének! A Padma Jógastúdió átjáró egy másik, a mindennapok rohanásától elzárt világba. A minden zugból áradó pozitív energiák, a füstölők illata, a barátságos atmoszféra együtt teremtik meg a lehető legalkalmasabb környezetet testünk és szellemünk egyensúlyának helyreállításához. A jóga arra az antik bölcsességre épül, hogy a test tökéletesedése a szellem kiteljesülését hozza magával, s így személyiségünk két része egy magasabb szintű harmóniában újra egyesül. Testünk ellazul, mégis erőssé és rugalmassá válik, míg lelkünk több terhet képes elviselni, mert már el tudja érni az egyensúly tudatállapotát. Ezt az ismeretlen múltból ránk hagyományozott tudást és tapasztalatot, vagyis a jóga elméletét és gyakorlatát különlegesen képzett oktatók adják át Önnek.

Üzleti ajánlat:
Tanfolyamaink:

* Iyengar jóga,
* Hatha jóga,
* Nalini női jóga,
* Adományos jóga,
* Dinamikus jóga,
* Gyermek jóga,
* Pilates tanfolyam,
* Csakra meditáció,
* Kriston intim torna,
* Chi Kung,
* Jóga Nidrá,
* Gerinctorna,
* Mozgásterápia,
* Trátaka krija,
* Hastánc,
* Táncterápia

Cégnév: Padma Jógastúdió Kft
Székhely: 1148, Budapest, Bánki Donát u.62.
Levelezési cím: 1148, Budapest, Bánki Donát u.62.
Telefon: 06-20/438-7010
mobil: 06-1/220-7013
Weboldal: www.jogastudio.hu
Email:

Minden jog fenntartva 2024©