Termál Hotel Liget Érd

Termál Hotel Liget Érd

Céginformáció:
dapesttõl 25 km-re található az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedõ Termál Hotel Liget, mely egész évben várja a gyógyulást, regenerálódást keresõ vendégeket, és a kikapcsolódni vágyó családokat.

A Termál Hotel Liget saját gyógyforrással rendelkezik, amely 800 méter mélybõl tör a felszínre. A természet e különleges kincse sok kezelés alapjaként szolgál. A szálloda valamennyi medencéje kémiai adalékanyagoktól mentes, naponta újra feltöltik friss gyógyvízzel. A Termál Hotel Liget fedett és nyitott medencéi, a tengerparti hangulat, a finn szauna, a sókamra,a jacuzzi és a SPA részleg magas minõségû kínálata együttesen segítik hogy kiszakadjon a rohanó mindennapokból.

A parkban vendégeink részére õrzött parkoló, röplabdapálya, napozó, valamint grillételeket kínáló látványkonyha áll rendelkezésre. A szobák minibárral, TV-vel, vezetékes telefonnal és hajszárítóval vannak felszerelve az Önök tökéletes kényelmét garantálva.

A Termál Hotel Liget az üzleti utak és a kényeztetés kombinációjának helyszíne. A szálloda jellege tálcán kínálja a csapatépítõ tréningekhez szükséges feltételeket. A rendezvényekre érkezõ vendégeket egy 110 fõ és egy 40 fõ befogadására alkalmas terem és hangulatos terasz várja.

Az egyéb kulturális programok lehetõsége, az étteremben felszolgált ételek és a magyar borok fenséges íze, a megfelelõ szakértelemmel bíró személyzet, a kiegyensúlyozottság fontossága játszik szerepet annak érdekében, hogy Ön valóban személyes szolgáltatásban részesüljön.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Termál Hotel Liget Érd
Székhely: 2030 Érd, Római út 9
Levelezési cím: 2030 Érd, Római út 9.
Telefon:
mobil:
Weboldal: www.hotelerd.hu

Minden jog fenntartva 2024©