Csodabogár Közoktatási Alapítvány

Csodabogár Közoktatási Alapítvány

Céginformáció:
A CSUPA CSODA HÁZ (korábbi nevén Csodabogár óvoda) 2003 május óta Budakalász központi részén, a Faluház szomszédságában található. A közel 300 nm-es épületben igényesen kialakított barátságos, mesefigurás festett falakkal rendelkező csoportszobáinkban öröm a játék! A logopédiai-fejlesztő foglalkozások külön helyiségben zajlanak. A bölcsődések külön teremben alszanak. A tágas öltöző-előterekben minden gyermeknek kényelmes helye van az öltözködésre, ruháinak tárolására.

A hatalmas udvaron nagy füves területen kívül árnyas fák alatt játszhatnak a gyerekek . Több hinta - bölcsiseknek és ovisoknak - áll rendelkezésre, mászókák, kisházak, nagy homokozó, nyáron medence. A kicsik közkedvelt elfoglaltságához, a motorozáshoz is van elegendő tér, hosszú kövezett utacska. Jó időben, tavasztól őszig az étkezések a teraszon folynak.

Intézményünk megközelítése könnyűszerrel megoldható: HÉV-vel az állomástól ( Budakalász Lenfonó) 200 m-re gyalog, autóval Szentendre felől a Luppa-szigeti felüljárón Budakalász felé az állomás előtti sarkon. Parkolni az épület előtt korlátozott számban, illetve a Faluház parkolójában lehet.

Üzleti ajánlat:
Intézményünk célja olyan bölcsődei ellátás és óvodai nevelés-oktatás megvalósítása, amely a gyermekek személyiségének sokoldalú fejlődését szolgálja.

Meggyőződésünk, hogy a kisgyermekkorban a cselekvéssel szerzett tapasztalatok, érzelemdús élmények hatnak a felnövekvő egyén cselelekdeteire. A személyiség megfelelő fejlődését, a megfelelő módú szocializáció biztosításának megalapozásával lehet biztosítani, amit mi esődleges nevelési szempontnak tartunk.

Legfontosabb feladatunknak az differenciált személyiségközpontú óvodai nevelést tartjuk, mely minden gyermek megfelelő személyes és szociális fejlődésének alapjául szolgál.

Ezen belül is kiemelten figyelünk arra, hogy:

* Az egészséges, harmonikus személyiségfejlesztéssel lehet a sikeres iskolai beilleszkedéshez szükséges testi-, szociális- és értelmi- érettséget biztosítani.
* Az iskolai potenciális tanulási zavarok megelőzését szorgalmazzuk, az óvodai nevelési feltételek sajátos megszervezésével. Célunk tehát elsősorban a gyerekek személyiségének figyelembe vételével történő nevelő, fejlesztő munka megvalósítása.

Óvodai életünket - a differenciált személyiségfejlesztéssel és neveléssel - sikerült oly módon kialakítani, hogy minden gyermek részesül a számára szükséges fejlesztésben, nevelésben.

Nagy öröm számunkra, hogy munkánk eredményét nemcsak bölcsiseink, ovisaink szülei ismerik el, hanem azok az általános iskolai pedagógusok is, akik tovább folytatják gyermekeink nevelését-oktatását.

Kistérségünkben intézményünk az egyetlen, amelyik - alapítványi keretek között - intézményi bölcsődei ellátást működtet.

Szívesen, és felkészülten fogadjuk a sajátos táplálkozási igényű - allergiás, lisztérzékeny, laktózérzékeny- gyermekeket is!

Cégnév: Csodabogár Közoktatási Alapítvány
Székhely: 2011 Budakalász, Szentendrei út 7.
Levelezési cím: 2011 Budakalász, Szentendrei út 7.
Telefon: 06-30-228 7833
mobil: 06-30-228 7833
Weboldal:

Minden jog fenntartva 2024©