Mackó Kuckó Alapítványi Óvoda

Mackó Kuckó Alapítványi Óvoda

Céginformáció:
NYÍLT NAPOK:
2011. március 24. és április 5.!
Szeretettel várjuk csemetéjével 10 órától!
Óvodánk kellemes, nyugodt, zöldövezeti környezetben helyezkedik el, mégsem távol a közlekedési pontoktól. Autóval az Örs vezér tere - Kerepesi út útvonalon a városból kifele haladva néhány perc alatt elérhető. Tömegközlekedéssel az Örs vezér térről induló 277-es autóbusz egy utcával mellettünk áll meg (Dömsödi utca).
Esetleg a HÉV-vel kettő megállót (Nagyicce állomásig) kell jönni, szintén az Örs vezér térről indulva, és egy kellemes sétát téve megérkezhet hozzánk.

Üzleti ajánlat:
KEDVES SZÜLŐK!

1999-ben nyitottuk meg Budapest kertvárosi részén, három kerület határán (X., XIV., XVI.) előbb családi napközinket, majd egy évvel később óvodánkat. Épületünk, -- melyet játékra, mozgásra alkalmas, fákkal, növényekkel teli udvar vesz körül, -- tágas, világos, igényesen berendezett csoportszobákkal rendelkezik.

Intézményeinkben a Helen Doron anyanyelvi módszeren alapuló, speciális, kétnyelvű angol–magyar pedagógiai programot fejlesztettünk ki. A program gyakorlati megvalósítása során fontosnak tartjuk, hogy az óvodapedagógusok és a speciálisan képzett angoltanárok az egyéni képességek figyelembevételével, az egyéni bánásmód eszközeivel – kis létszámú csoportokban – játékos formába ágyazva neveljék, oktassák a gyermekeket. Ezekre az alapokra építve tevékenységünk az elmúlt több mint egy évtizedben igen népszerűnek és sikeresnek bizonyult.

Szeretettel várjuk a gyermekeket már 2,5 éves kortól, valamennyi korcsoportban -- egészen iskoláskorig.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, kérjük, keressenek meg bennünket!

Cégnév: Mackó Kuckó Alapítványi Óvoda
Székhely: 1106 Budapest, Váltó utca 40
Levelezési cím: 1106 Budapest, Váltó utca 40

Minden jog fenntartva 2024©