KIKELET Angol-Magyar Magánóvoda

KIKELET Angol-Magyar Magánóvoda

Céginformáció:
Óvoda előkészítő:
-mely mini csoportként működik, ( ebben az életkorban a félnapos bejárás is választható ) már 2 éves korttól fogadja a kisgyermekeket. Már ebben a csoportban is folyamatos az Angol - Magyar anyanyelvi légkör , és nyelvi nevelés, hasonlóan a nagyobb óvodás csoportjainkhoz - két, egy angol és egy magyar anyanyelvű óvodapedagógus foglalkozik a gyermekekkel és ellátásukat Dadus segíti. A csoportok maximum 12 fősek, mert ez az a létszám, ahol hatékonyan lehet a gyermekekkel foglalkozni.
A minicsoport mindennapos tevékenysége a játékos tanulás, aminek szerves részét képzi a mese, éneklés, verstanulás, mondókázás és ügyességfejlesztő játékok (rajzolás, festés, gyurmázás stb.).

Kiscsoport - Középsőcsoport:
A kis és középső csoportokban csoportonként egy időben 2 óvodapedagógus, egy angol és egy magyar nyelvű foglalkozik a gyerekekkel. A 3-4 éves gyermekeknél elsősorban a cselekvések, bemutatások, spontán szerzett ismeretek, tevékenységek alapozzák meg az ismeretszerzést.

Iskolaelőkészítő - Nagycsoport:

Szocializációs lépcsőfokként óvodánkban megfelelő hangsúllyal kezeljük azon értelmi és érzelmi területek tudatos fejlesztését, amelyek a későbbiekben biztosítani tudják a gyermekek sikeres iskolai felvételét és társadalmi beilleszkedésüket.

Napirendünk:


7:30 - 9:00 Megérkezés az óvodába, szabad játék

9:00 - 9:30 Reggeli

9:30 - 10:30 Fogalalkozások

10:30 - 11:00 Torna / Fejlesztő játék

11:00 - 12:00 Kerti játék

12:00 - 12:45 Ebéd

12:45 - 14:30 Mese és pihenés

14:30 - 15:15 Mosakodás és uzsonna

15:15 - 17:00 Szabad játék










Üzleti ajánlat:
- Patinás környezet, ősfás kert, napfényes, tágas, kiválóan felszerelt csoporttermek, külön étkező és tornaterem!

- Kitűnő megközelíthetőség

- Állandó kétnyelvű nevelés, anyanyelvű oktatókkal.

- Garantáltan kis létszámú csoportok.

- Családias légkör, nívós közösség, pezsgő óvodai élet.

- Változatos oktató, nevelő és szórakoztató, valamint fejlesztő programok.

- Kiváló és folyamatosan ellenőrzött étkeztetés!

- Képzett, tapasztalt, szeretni való nevelők és barátságos, mindenben segítőkész munkatársak, és együttműködő partnerek.

- Igazi közösségalkotás; Gyerekek és a Szülők, az óvodában és azon túl.

Jöjjön el és győződjön meg róla személyesen!

Jöjjön el és győződjön meg róla személyesen!


Olyan céltudatos tevékenységeket szeretnénk a gyerekeknek nyújtani, amelyek érdekesek, ösztönzően hatnak rájuk, ugyanakkor minden egyes gyermek saját igényéhez igazodnak.

Fontosnak tartjuk a gyermekek készségeinek és képességeinek felmérését, és azok fejlesztését, ezt személyesen is, és elektronikus úton megosztjuk szüleikkel. Ez a szoros és közvetlen kommunikáció a szülő és nevelő között elősegíti, hogy megismerhessék, és folyamatosan tisztában legyenek gyermekük fejlődési menetével, jövőbeni személyre szabott fejlődési irányával.

Tematikákra épülő programjainkban megtalálható a kézművesség, a zene és a mozgás, a kreatív játék, a csoportos foglalkozás, a tudomány és felfedezés. Elkötelezett pedagógusaink mindent megtesznek azért, hogy a gyermekek mindazt a szükséges tudást és képességet megtanulják óvodánkban, amelyek a jövőbeni sikereiket megalapozzák, illetve amelyeknek köszönhetően magabiztos, határozott és kerek egyéniségekké válhatnak.

Cégnév: KIKELET Angol-Magyar Magánóvoda
Székhely: 1026 Budapest II. kerület, Bimbó út 194.
Levelezési cím: 1026 Budapest II. kerület, Bimbó út 194.

Minden jog fenntartva 2024©