Rainbow Hills-angol nyelvű óvoda.

Rainbow Hills-angol nyelvű óvoda. óvoda,magánovoda,angol nyelvű ovoda,angol ovi.

Céginformáció:
"Rainbow Hills"-ben - a mi angolovinkban - mindannyiunk eltökélt célja, hogy a lehető legjobb angol nyelvű képzést, oktatást biztosítsuk

a hozzánk járó 2 1/2 - 7 éves gyermekek számára. Kivételes helyzetet élvezünk egy olyan környezetben, amely a fenti korosztály részére lett tervezve és kialakítva, hogy megfeleljen a mindennapi fizikai, lelki, érzelmi, illetve oktatási szükségleteknek, biztosítva, hogy ők mindannyian képességeik szerinti ütemben fejlődhessenek, és léphessenek előre.

Miért más ez a hely? Rainbow Hills - Daycare Centre | Angolovi | Angol óvoda

Mert mi valóban kis csoportokkal dolgozunk, így garantálva azt, hogy tanáraiknak, és oktatóinknak mindig legyen ideje arra, hogy megfelelő módon egyénre szabva törődhessen minden egyes gyermek szükségletével.

Mert tanáraink több éves, vezetőink már évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, a korai oktatási módszerek terén, nemcsak elméleti síkon képesek tudásukat átadni.

Mert az évek során a Rainbow Hills-ből kikerült gyermekek 100%-ban felvételt nyertek választott általános iskoláikba többek közt: ICSB,GGIS,AISB,BISB,ISB és számos magyar nyelvű iskolába.

És mert "Mi soha sem leszünk olyan nagyok, hogy elfelednénk a kicsik szükségleteit."


voda

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Rainbow Hills-angol nyelvű óvoda.
Székhely: 2045 Törökbálint Csiri utca 3.
Levelezési cím: 2045 Törökbálint Csiri utca 3.
Telefon:
mobil: 06-23-332-496
Weboldal:

Minden jog fenntartva 2024©