VASI ZSARÁTNOK BT.

VASI ZSARÁTNOK BT. A következő oldalakon megtekintheti az általunk készített, valamint forgalmazott trófea és preparátum alátéteket. A kézzel faragott alátéteket gondosan válogatott, előkészített faanyagból készítjük. Az előmunkálatok során alkalmazunk minimális gépi segítséget, de azt követően minden munka a motívumok kivésésétől, faragásától a festésig, pácolásig kézzel történik. Tulajdonképpen ez adja az általunk forgalmazott termékek értékét, mert egy darab elkészítése akár napokig is eltarthat. A kézi faragású alátétek esetében az azonos motívumok szerinti trófea alátét családokat állítottunk össze , melyekben a hazai valamit más földrész vadfajainak mindegyike megtalálható. Minden egyes alátét formai megalkotását több órás tervezési folyamat előzte meg, hogy a motívumok összhangba kerüljenek az adott vadfaj trófeájával, valamint a fej illetve koponyaformával. Természetesen nem csak saját kollekciónkat értékesítjük, hanem úgynevezett "hozott" trófea alátétnek is elkészítjük az eredeti mását, illetve vállaljuk a sokszorosítását.

Céginformáció:
A Vasi Zsarátnok Bt. 2004 novemberében Szombathelyen kezdte meg működését. Az évek folyamán fő profilunk a kézzel faragott trófea alátétek értékesítése lett. Először csak a külföldi vendégeink vásárlási igényeit elégíthettük ki, majd az árak harmonizálásával a termékeink a hazai vadászok számára is elérhetővé váltak.

A kézzel faragott alátétek esetében az előmunkálatok során alkalmazunk minimális gépi segítséget,de azt követően minden munka a motívumok kivésésétől, faragásától a festésig,pácolásig kézzel történik. Tulajdonképpen ez adja az általunk forgalmazott termékek értékét,mert egy darab elkészítése akár napokig is eltarthat. A kézi faragású alátétek esetében az azonos motívumok szerinti trófea alátét családokat állítottunk össze,melyekben a hazai nagyvadfajok mindegyike megtalálható (gímszarvas,dámszarvas,muflon,őz,vaddisznó).

Minden egyes alátét formai megalkotását több órás tervezési folyamat előzte meg,hogy a motívumok összhangba kerüljenek az adott vadfaj trófeájával,valamint a fej illetve koponyaformával.

Természetesen nem csak saját kollekciónkat értékesítjük, hanem úgynevezett "hozott" trófea alátétnek is elkészítjük az eredeti mását, illetve vállaljuk a sokszorosítását.

Vadászüdvözlettel

Öhm László

Üzleti ajánlat:

Cégnév: VASI ZSARÁTNOK BT.
Székhely: 9700 Szombathely.Nagy László u. 34.Fsz.1
Levelezési cím: 9700 Szombathely.Nagy László u. 34.Fsz.1
Weboldal:

Minden jog fenntartva 2024©