Amplitudó Bt

Amplitudó Bt biztonságtechnika, villanyszerelés, antennaszerelés, beléptetőrendszer telepítés, épületfelügyeleti rendszer kivitelezés, épület-villanyszerelés, erősáramú elektromos kivitelezés, kaputelefonrendszer építés, riasztó, riasztórendszer-telepítés, telefonhálózat szerelés, tűzjelző rendszer telepítés, gyengeáramú elektromos kivitelezés

Céginformáció:
A cég 1995 -ben alakult. Fő tevékenységi köre az elektromos kivitelezés, beleértve a hozzá kapcsolódó gyengeáramú rendszereket is.Alakulásakor, talán még ma is hiány mutatkozott a kivitelezői piacon a teljeskörű elektromos munkákat egy kézben tartó vállalkozásra. Ezt a hiányt igyekszünk pótolni. Tevékenységünk speciális része az épületek, intézmények épületfelügyeleti rendszereinek megtervezése, kivitelezése, összehangolása a meglévő, ill. kiépítendő más rendszerekkel.
A mai energiatakarékos szemléletű világban a korszerű fűtés-hűtés-szellőzés vezérlésére, optimális szabályzására nagy szükség van. Szintén vállalkozunk az épületek gépkocsilehajtó, és ereszfűtés kivitelezésére is.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Amplitudó Bt
Székhely: 1213 Budapest, Daru utca 71.
Levelezési cím: 1213 Budapest, Daru utca 71.
Weboldal:

Minden jog fenntartva 2024©