Csodaország - Családi Napközi

Csodaország - Családi Napközi óvoda, napközi, csodaország, gyermekfelügyelet, gyermek

Céginformáció:
Mini óvinkban rengeteg játékkal, énekszó segítségével, szeretettel, az otthon melegét biztosítva fejlődnek a csemeték. 18 hónapostól – 6 éves korig. Több mint tíz éves óvónői apasztalat segít ezeknek a céloknak a megvalósításában. A kis létszám lehetőséget ad különleges programokra is (úszás, speciális fejlesztés)

Üzleti ajánlat:
Csodaországot azért nyitottam meg, mert elsősorban édesanya vagyok, és tudom, hogy minden szülő vágya az, hogy gyermeke a legjobb helyen legyen amíg ő távol van.


Tíz évig vezettem magánóvodát és tudom, hogy a szülőknek a legfontosabb, hogy igazi szeretetben és nyugodt légkörben fejlődhessen gyermekük. Ezt a mai rohanó világ sajnos nem mindenkinek adja meg. Ezért hosszú éves tapasztalataimra támaszkodva megnyitottam Csodaország kapuit.


Az apróságokat anyai szeretet és megértés fogadja, amely segíti őket abban, hogy gyorsan beilleszkedjenek és nyitottá váljanak az újdonságok iránt.


Ebben az is segít, hogy kis létszámú csoport várja a gyermekeket.


Minden napot átsző egy apró fejlesztő kezdeményezés, ahol tapasztalat útján ismerkedünk meg a világ érdekes és fontos dolgaival! Mivel a csoportok létszáma alacsony, ezért az egyéni fejlesztésre, valamint iskolai előkészítésre is nagyobb hangsúlyt tudunk fektetni.


SPECIÁLIS Lelki és Gyermek STRESSZ oldással foglalkozom, amelyben egy erre külön nevelt Westy kutyus is segédkezik.


MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK CSODAORSZÁGBAN !

Cégnév: Csodaország - Családi Napközi
Székhely: 1182 Budapest, Székelyudvarhely u. 45 / b
Levelezési cím: 1182 Budapest, Székelyudvarhely u. 45 / b
Email:

Minden jog fenntartva 2024©