S.O.S 24 órás Nővérszolgálat

S.O.S 24 órás Nővérszolgálat otthoni szakápolás, otthoni gondozás, mozgásterápia, életvitel tanácsadás, hospice, rehabilitáció, arthrosis, betegszállítás, sos nővérszolgálat

Céginformáció:
Cégünk több éve foglalkozik otthoni szakápolással, betegápolással, ÁNTSZ által biztosított működési engedéllyel, illetve felelősség biztosítással kezdte meg működését. Alkalmazottaink sokéves szakmai gyakorlattal, több szakirányú képesítéssel rendelkeznek. A cég vezetője, Kerekesné Elek Sára vezető szakápolónő több, mint 30 éves kórházi szakmai gyakorlata a garancia a pontos és hozzáértő munkavégzésre.

A munkánk elvégzése során minden esetben betartjuk a közegészségügyi, higiéniai, munkavédelmi előírásokat. A beteg, illetve a gondozott érdekében a szolgáltatás során együttműködünk az ügyfél háziorvosával, illetve az illetékes szervekkel.
Az állapot felmérésekor egy megközelítő díjazást adunk az ápolt személynek vagy hozzátartozójának, ezek után minden tevékenységet dokumentálunk, gondozási naplót vezetünk, melyet az illetékes az aláírásával szignál. Ezen dokumentumokat bizalmasan kezeljük. A díjazás készpénzzel vagy átutalással történik, melyet számlával igazolunk.

Célunk az, hogy az ügyfelet saját környezetében gondozzuk, tehát az ápolás a beteg saját otthonában történik, melyhez minden esetben saját felszerelést biztosítunk. Tevékenységeink személyre szabottak, melyet napi 24 órában biztosítunk.
Szolgáltatásainkban minden anyagi és tárgyi feltétel biztosított, bárki igénybe veheti.

Üzleti ajánlat:
otthoni szakápolás,
otthoni gondozás,
mozgásterápia,
életviteli tanácsadás,
hospice,
arthrosis,
rehabilitáció,
kemoterápia
betegszállítás,
mozgáskorlátozott személyek részére segítség,
temetkezés

Cégnév: S.O.S 24 órás Nővérszolgálat
Székhely: 1133 Budapest, Garam u. 9.
Levelezési cím: 1133 Budapest, Garam u. 9.
Telefon:
mobil:

Minden jog fenntartva 2024©