Jászfényszaru Polgármesteri Hivatal

Jászfényszaru Polgármesteri Hivatal

Céginformáció:
A település a Zagyva – Galga folyó torkolatánál fekszik. Legfontosabb természeti adottsága a termőföld és a jelenleg még kiaknázatlan melegvíz nyerési lehetőség.

A terület mérsékelten meleg, száraz, folyóvizek által feltöltött síkság. Uralkodó talajtípus a réti talaj, ahol a szántóföldi hasznosítás (elsősorban gabonanövények) mellett az erdőgazdálkodás is megjelent.
A gyorsan melegedő talaj kedvező az intenzív kertgazdálkodás számára. Jelentős mértékű az árutermelési célú zöldségtermesztés is (hidegfóliás kerti és szántóföldi kertészet).
A település belterülete 380 ha, külterülete 7235 ha.
A település lakossága jelenleg /2006.július/: 5916 fő.
A társadalmi összetétel tekintetében a korábban jellemző mezőgazdaság mellett ma már jelentősebb az iparban, szolgáltatási szektorban foglalkoztatottak aránya.
A város megtartó erejét vonzó településképpel, ipari fejlesztéssel, a szolgáltatások és vidék fejlesztéssel, a fiatalok letelepedését és megtartását segítő politikával törekszik elérni.
Jászfényszaru kiváló logisztikai adottságokkal rendelkezik, a régióból a város van a legközelebb a fővároshoz (60 km). Hatvan 14 km-re, Jászberény 17 km-re van, melyek a 32-es úton érhetők el.
A 3106-os út /Zsámboki út/ felújítása tovább erősítheti a Pest megyei kapcsolatokat. A Hatvan-Szolnok vasútvonal áthalad a település igazgatási területén.
A települést sport, kulturális, oktatási, hagyományőrző egyesületek működése teszi teljesebbé javítva az itt élők és ide látogatók komfort érzetét.
Nemzetközi színtéren Jászfényszaru két ország egy-egy településével tart fenn testvérvárosi kapcsolatot: a lengyelországi Zakliczyn és a romániai Bors településsel.

Üzleti ajánlat:
Általános ügyfélfogadási rend:
Hétfő: 8:00 – 12:00 és 13:00 – 16:30
Kedd: NINCS
Szerda: 8:00 – 12:00 és 13:00 – 16:30
Csütörtök: NINCS
Péntek: 8:00 – 12:00

Cégnév: Jászfényszaru Polgármesteri Hivatal
Székhely: 5126 Jászfényszaru, Szabadság tér 1.
Levelezési cím: 5126 Jászfényszaru, Szabadság tér 1.
Telefon:
mobil:

Minden jog fenntartva 2024©