Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit KFT

Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit KFT Horgászat Balaton

Céginformáció:
A Balatoni Halászati ZRt. hazánk egyik legrégibb agrárgazdasági vállalata. Termelő kapacitásánál és sokoldalúságánál fogva a halászati ágazat meghatározó tényezője. Tevékenységi köre átfogja a halgazdálkodás teljes vertikumát. Üzemi és termelési szerkezete lehetővé teszi az ország természetes vízterületének 50%-át kitevő Balaton ökológiai szempontok szerinti kezelését és halállományának hasznosítását.

A tógazdasági üzemek termelése biztosítja a Balaton halállomány utánpótlásának tenyészanyag szükségletét, és a balatoni fogásokat kiegészítve hozzájárul az állandó, illetve a szezonális fogyasztói igények jobb kielégítéséhez.

A Balatoni Halászati ZRt. az ország egyik legnagyobb kiépített tógazdasági területével rendelkezik, hasznosítja a Balaton és a marcali vízvédelmi tározó és korlátozottan a Kis-Balaton halászati jogát, élelmiszeripari halfeldolgozást végez, termékeinek jelentős hányadát különféle üzletlánc hálózaton keresztül forgalmazza, valamint horgászati és horgásztatási tevékenységet folytat.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit KFT
Székhely: 8600 Siófok, Horgony u.1
Levelezési cím: 8600 Siófok, Horgony u.1
Telefon:
mobil:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©