Papiron Kft.

Papiron Kft. irodaszer, írószer, nyomtatvány, bélyegző, névjegykártya, diplomakötészet, patron, toner, számítástechnikai kellékanyag, kreatív termékek, lufidekoráció, gravírozás, irodatechnika, irodabútor

Céginformáció:
Engedje meg, hogy bemutatkozzunk Önnek.
A Papiron Kft. 1994. óta kis- és nagykereskedőként vesz részt a papír-író-irodaszer értékesítésben. A szolgáltatási színvonal, és a mögé tett átfogó vállalatirányítási rendszer folyamatos fejlesztésének köszönhetően a végfelhasználói piac meghatározó szereplőivé váltunk. Ahhoz, hogy képesek legyünk lépést tartani a piac megnövekedett igényeivel alapfeltétel, hogy tudjuk azt, amit a legnagyobbak. Ennek kézzelfogható bizonyítékai a vevőkörünkben megtalálható multinacionális vállalatok, ill. a cégünk által átvett díjak, elismerések. Alapvető filozófiánk a folyamatszabályozás, hosszú távú vevői-szállítói kapcsolatok kialakítása, hatékonyság növelése, minőségpolitika meghatározása, és fejlesztése.
Stratégiánk lényeges eleme a költséghatékonyság megteremtése. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy Ügyfeleink igényeit mind árban, mind minőségben a legmegfelelőbb termékekkel és szolgáltatásokkal lássuk el.
Új szolgáltatásunk az iroda átvilágítás, mellyel segítséget szeretnénk nyújtani a jobb, rugalmasabb áruellátásra, a költséghatékonyság előtérébe helyezésével. Az előző évben elkezdjük a saját importból származó fénymásolópapírok behozatalát, hogy ezzel is a legjobb árakat tudjuk biztosítani ügyfeleink számára.
Termékkínálatunk bemutatása érdekében eljuttatjuk Önnek katalógusunkat, melyből kézzel foghatóan megbizonyosodhat termékválasztékunk minőségéről és széleskörűségéről.
Az Irodaszer katalógusban található áraink tájékoztató jellegűek. Javasoljuk, hogy regisztráljon webáruházunkban. A www.papiron.hu -ra belépve már a specifikus árakat találja és kedvére válogathat több mint 15000 féle termékből. Áruházunkban tájékoztatjuk egyben a kiválasztott termékek rendelkezésre állásáról, jelenlegi készletéről.

Nettó 25.000ft vásárlási limittől a szállítás ingyenes.
A raktáron lévő termékek szállítási határideje 24-48 óra.

Üzleti ajánlat:
Egyedi ajánlatunkért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Cégnév: Papiron Kft.
Székhely: 1134 Budapest, Bulcsú u. 19.
Levelezési cím: 1134 Budapest, Bulcsú u. 19.
Telefon: 30/526-1128
mobil: 57/412-006

Minden jog fenntartva 2024©