TWS Kft.

TWS Kft.

Céginformáció:
Vállalatunk, a TWS Kft, a targoncák és egyéb anyagmozgatógépek szakkereskedelmi cége. Munkatársaink segítségével minden anyagmozgatási feladatra professzionális megoldásokat kínálunk.

A targoncák rövid és hosszú futamidejű bérbeadása, az un. "TWS RENTAL flotta management" cégünk legfőbb tevékenységei közé tartozik.

A vállalatunk magyarországi márkaképviselete a DOOSAN és ATLET targoncáknak, ill. raktártechnikai gépeknek.

Társaságunk talán a legrégibb hazai tulajdonban álló vállalkozás, melynek sikerült a külföldi befektetők mellett a csúcson maradni és a magyar kisvállalkozásoktól a multinacionális óriásokig kiszolgálni az anyagmozgatási igényeket.


Ha Ön most készül első targoncájának megvásárlására és talán a pontos szakmai igényeket is nehezen tudja megfogalmazni, jó helyen jár. Műszaki végzettségű, kereskedő munkatársaink nem csak eladják gépeinket, de segíteni is tudnak abban, hogy a feladatra a legmegfelelőbb eszköz kerüljön kiválasztásra.

Ha Ön egy kész rendszert üzemeltet és sokéves tapasztalattal bír, de kíváncsi a meglévő rendszer hatékonyságának piaci versenyképességére, hasonlítsa össze a TWS Kft-t rendszereinek hatékonysági mutatóival.


Reméljük, megújult honlapunk segít Önnek abban, hogy megismerje vállalkozásunkat, szolgáltatásainkat, termékeinket. Ha kedvére valót talál, legyen az ügyfelünk, vagy látogasson meg újra, legyen a vendégünk hamarosan.

A régi kereskedői jelmondattal köszönünk el: "ha elégedetlen velünk, mondja el nekünk. Ha elégedett, mondja el mindenkinek !"




inserted image

inserted image

inserted image
inserted image
Giczy Gyula
ügyvezető igazgató

inserted image
Wéber Kálmán
ügyvezető igazgató

inserted image
Sipos András
cégvezető


Hírlevél akció:

DOOSAN G25G targonca

ALL-IN akció!





4.820.000,- +ÁFA



Részletek


Keresse üzletkötőnket:
Régió szerint
régiók
Irányítószám:
Keresés indítása
Kiemelt linkek:
Targonca LAP
Mascus Magyarország
Supralift
Wikipédia (Targonca)
targonca | használt targonca | targoncabérlet | combilift

Üzleti ajánlat:

Cégnév: TWS Kft.
Székhely: 1047 Budapest, Tinódi u. 5-7.
Levelezési cím: 1325 Újpest 1., Pf. 179.
Telefon:
mobil:
Weboldal: www.tws.hu
Email: info@tws.hu

Minden jog fenntartva 2024©