DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő ZRt.

DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő ZRt. városüzemeltetés

Céginformáció:
Részvénytársaságunk 1992. január 1-jén a Dunaújváros Ingatlankezelő és Városgazdálkodási Vállalat átalakulásával, tőkeemelés útján, zártkörű alapítással jött létre.
2000. február 1. napjától a társaság neve: DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő Rt., majd 2006. január 10-től DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt. lettünk.

A társaság tevékenysége a város növekedésével párhuzamosan bővült, illetve kiegészült a kommunális szféra feladataival, illetve a tanácsi építő vállalatok profiljával.

A társaság alapvető feladatai:

Önkormányzati megbízás alapján elvégzendő feladatok:

- bérlakások üzemeltetése, kezelése
- egyéb bérlemények üzemeltetése, kezelése
- lakó- és középületek felújítása, karbantartása
- lakó- és középületek építése, átépítése
- közparkok fenntartása, kezelése
- véderdő és belterületi fásítások fenntartása, kezelése
- közterületek tisztántartása, hulladékszállítás és elhelyezés
- hó- és síkosságmentesítés
- nyilvános illemhelyek üzemeltetése
- köztemető fenntartása, üzemeltetése
- piac- és vásárüzemeltetés
- sportlétesítmények üzemeltetése
- közterületi reklámvagyon-hasznosítás.

A társaság önálló feladatai:

- társasházi közös képviselet
- telephely, ingatlan őrzés-védelem, biztonságtechnika, portaszolgálat
- étkeztetés, élelmezés, étterem üzemeltetés, parti szerviz
- rendezvényszervezés.

Tevékenységi körünkhöz kapcsolódik a városfejlesztési feladatok előkészítésének, végrehajtásának, felügyeletének is egy jelentős hányada, kiegészítve az Önkormányzat ezen irányokban tevékenykedő irodáinak munkáját.

Munkánk során igyekszünk ellátni településünk kommunális szolgáltatási, fejlesztési és fenntartási feladatainak meghatározó részét annak érdekében, hogy a városlakók életminősége javuljon, valamint Dunaújváros élhetőbb várossá váljon.

A társaságunk törzsszervezete 100 %-ban az Önkormányzat tulajdonában van. A leánytársaságok (Dunaújvárosi Víz-, Csatorna-, Hőszolgáltató Kft., Dunanett Kft.) tulajdonviszonyai már jóval vegyesebbek, főként szakmai befektetők jelennek meg a társtulajdonosként.

Gazdálkodásunk mozgásköre a város területéről kilépve a kistérség és a régió irányába folyamatosan bővül, szélesedik. Eredményeinkkel városunk gazdálkodását támogatjuk alapellátási feladatainkon keresztül.

Tevékenységünk a városgazdálkodás szerves része. Közreműködésünkkel valósul meg a lakosság kommunális ellátásának jelentős része és városunk üzemeltetésének döntő hányada. Gazdálkodásunk jelentős részét hosszú távú együttműködési szerződések biztosítják, fennmaradó gazdasági erőnket a piacon értékesítjük.

Eredményességünk a gazdasági környezet és feltételrendszer változásaival összhangban változik. Gazdálkodásunk biztonságát és növekedésének mértékét erősödő piaci jelenléttel biztosítjuk. Támogatunk minden gazdálkodást segítő innovatív megoldást, folyamatosan fejlesztjük ellátási feladataink színvonalát és minőségét. Az elért piaci szerepkör megőrzését a folytonos bővülés stratégiája egészíti ki.

A versenyszemlélet gazdálkodásunk mozgatórugója, mely kiegészül a kölcsönös érdekeken nyugvó együttmunkálkodás gyakorlatával. Feladataink jellege társaságunkban jelentős szociális érzékenységet fejlesztett ki, melyet ügyfélkezelésünk jól kamatoztat.
Összességében gazdálkodásunkkal igyekszünk megfelelni tulajdonosunk, DMJV Önkormányzat elvárásainak és a piacelvű gazdálkodás szabályainak.

Vállalkozásunk alapvető célja a társaság hosszú távú működésének biztosítása, a vagyonkezelési és egyéb gazdálkodási feladatok ellátása, az önkormányzat tulajdonosi érdekének megfelelő eredmény elérése mellett.
Legfontosabb célkitűzésünk, hogy társaságunk a középtávú stratégiai elképzeléseivel összhangban a piacgazdálkodás követelményeinek megfelelően, korszerű vagyonkezelő szervezetként gazdaságosan működjön.
Céljaink között szerepel továbbá a leányvállalatok stratégiai jellegű összefogása, irányítása, valamint a tulajdonunkban lévő ingatlanok, gépek, berendezések működtetése, hasznosítása.

A társaság humánerőforrás-gazdálkodásának elsődleges célja – a megfelelő szakmai színvonal megőrzése és a társaság működőképességének biztosításán kívül – a dolgozók megtartása és továbbképzése.


Üzleti ajánlat:

Cégnév: DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő ZRt.
Székhely: 2400 Dunaújváros, Kenyérgyári út 1
Levelezési cím: 2400 Dunaújváros, Kenyérgyári út 1
Telefon:
mobil:
Weboldal:
Email: www.dvgrt.hu

Minden jog fenntartva 2024©