BEKO Bt. (Fodrászkellék kereskedés)

BEKO Bt. (Fodrászkellék kereskedés) fodrászkellékek

Céginformáció:

Médiaajánlat

Tisztelt Érdeklődők, Kedves leendő Partnereink!

Cégünk, a Netimpex Hungary Kft. megújult weboldalán lehetőséget nyújt arra, hogy vállalatukat ill. vállalkozásukat megjeleníthessék, és tevékenységét bemutathassák, korunk legsokoldalúbb és leghatékonyabb reklámfelületén a világhálón. De nemcsak a vállalkozókra gondoltunk, amikor ezt az oldalt létrehoztuk. Magánemberek is hírdethetnek az apróhírdetések rovatban, meghozzá ingyenesen. A lakossági apróhírdetések 30 napig jelennek meg. Aki a hírdetés-feladásnál e-mail címet is megad, annak egyszeri alkalommal lehetősége van a hírdetés további 30 nappal való meghosszabítására. A 30 nap lejárta után a hírdetés természetesen szükség szerint újból és újból feladható. Reméljük mindenki megtalálja a számára megfelelő hírdetési formát.
Kérjük tekintsék meg az alábbi árlistát és amennyiben ajánlatunk felkeltené az érdeklődésüket, keressenek meg bennünket a kapcsolat menüben megadott elérhetőségeinken.

Üzleti ajánlat:
Azon munkálkodunk immár 24.éve kollégák és kolléganők, hogy maximálisan kielégítsük a szépségipar munkatársainak igényeit. Fő termékcsaládok:ALFAPARF,SUBRINA,LONDA,SWARZKOPF,ELGON,INFINITI,KALLÓS,Kozmetikusoknak:ILCSI ANAKONDA,STELLA,Masszőröknek:YAMUNA,STELLA, valamint a körmös szakembereknek alapanyagok, díszítők,egyéb eszközök és szerszámok. Ezen kívül fodrász-kozmetikus-masszőr-körmös bútorok és kellékek forgalmazásával foglalkozunk.Ha többet szeretnél tudni, érdeklődj üzleteinkben: Nk.Csengery u.10. valamint Zalaegerszeg Berzsenyi D.u.20.

Cégnév: BEKO Bt. (Fodrászkellék kereskedés)
Székhely: 8800. Nagykanizsa, Ady u. 72. (nagyker raktár és iroda)
Levelezési cím: 8800. Nagykanizsa, Ady u. 72. (nagyker raktár és iroda)
Telefon: 06209209651
mobil:
Weboldal: www.netimpex.hu

Minden jog fenntartva 2024©