Perfekt Autó - és Motor Kozmetikai Szalon

Perfekt Autó - és Motor Kozmetikai Szalon autó, motor, mosás, tisztítás, kozmetika, polírozása, __kárpittisztítása, _felnipolírozása, _szélvédőjavítása, _____klímafeltöltése__magas_színvonalon.,

Céginformáció:
Személyautók, kisebb teherjármûvek komplett külsõ és belsõ tisztítása, polírozása, kárpittisztítása, felnipolírozása, szélvédőjavítása, klímafeltöltése magas színvonalon.

Legújabb szolgáltatásaink:
Klímafeltöltés
Nem elég hatékony autójának klímája? Mi bemérjük és ha szükséges feltöltjük klímáját!
Szélvédőjavítás
Apróbb kavicsfelverődések , sérülések szakszerű javítása magas színvonalon!

Hozzuk - visszük szolgáltatás:
A Perfekt autómosó egy merőben új szolgáltatást szeretne bevezetni az Önök számára. Mai rohanó világunkban egyre kevesebb idő marad autóink tisztán tartására, hisz vannak fontosabb dolgok is. Napközben a munkával, délután pedig inkább már a családdal tölti az ember a „mindig nagyon szűkös időt".Ebben szeretnék segíteni. Ha Ön úgy gondolja, akkor Mi átvállaljuk ezt a feladatot. Ameddig Ön dolgozik és az autó egész nap a munkahely előtt parkol, addig mi hozzuk-visszük az autót. Önt a parkírozóban tiszta autó fogja várni! Természetesen megbízható, külön erre a célra kötött biztosítással, több éves vezetői gyakorlattal rendelkező kollégánk fogja az autókat mozgatni.
Ha felkeltettük érdeklődését kérem, keressen minket telefonon vagy a helyszínen.

KÜLSŐ MOSÁS:
I. Az autó előkészítése:
a.) Miután az autó beállt a csarnokba, a gumiszőnyegeket kivesszük. Speciális vegyszerel befújjuk, kefével átdörzsöljök, lemossuk. Utána a csipeszekre felakasztjuk, hogy elősegítsük a száradást.
b.) Ezt követően az autót előmosó-bogároldó oldatal befújjuk és a sterimobbal fentről lefele alaposan lemossuk. A kerékjárati dobokat alaposan átmossuk, utána slaggal átöblítjük.

Üzleti ajánlat:

Cégnév: Perfekt Autó - és Motor Kozmetikai Szalon
Székhely: 4032 Debrecen, Füredi út 27.
Levelezési cím: 4032 Debrecen, Füredi út 27.
Weboldal:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©