Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház

Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház Győrszentiván kultúra

Céginformáció:
2007. szeptember 8-án nyílt meg a Molnár Vid Bertalan tábori lelkészről elnevezett közösségi ház. A 2250 négyzetméteres többfunkciós csarnok mellett 110 férőhelyes parkoló, és az épület előtti díszburkolattal ellátott téren zenepavilon kapott helyet. A félezer ember befogadására alkalmas csarnok padlója svéd szalagparkettával és sportpadlóval fedett, kulturális rendezvények alkalmával műanyag szőnyeggel védhető. Az intézmény jelenleg 100 négyzetméteres (10×10m) mobil színpaddal, hang- és fénytechnikával rendelkezik. A küzdőtér berendezésével 1000-1500 fős rendezvények megtartására is alkalmas.
A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ Győr-Győrszentiván polgárainak igényeire alapozva biztosítja a gyermek, ifjúsági, felnőtt aktív és nyugdíjas lakóinak az iskolán kívüli öntevékeny, önművelő, megismerő, kultúra elsajátító, művelődő, alkotó és sport célú gyakorlását egyénileg, közösségben, együttműködési formákban. Tevékenységünk során kiemelten foglalkozunk településünk hagyományainak felkutatásával, feldolgozásával, bemutatásával, megőrzésével. Rendezvényeinkkel kapcsolódunk Győr város országos és nemzetközi fesztiváljaihoz, eseményeihez, sportrendezvényeihez. Részesei vagyunk a Tavaszi Fesztivál, a Győri Nyár Nemzetközi Fesztivál, a Téli Fesztivál és a Szentiváni Nyári Fesztivál programjainak.
Remélem, hogy honlapunk segítséget nyújt ahhoz, hogy leendő látogatóként megismerje munkánkat és az általunk kínált programokat.

Üzleti ajánlat:
Üdvözölöm a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ honlapján, mely betekintést nyújt életünkbe és közelebb hozza Önhöz központunkat, településrészünket. Győrszentiván Győr központjától alig néhány kilométerre található. A település sajátos helyzetben van, Győr része, de egyben önálló is, mivel nincs egybeépülve a várossal.

Intézményünk a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ a közel 10000 lakosú Győrszentiván többfunkciós kulturális és sport intézménye. Telephelyei a Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház, a Kossuth Lajos Művelődési Ház, a Duna Filmszínház és a likócsi Közösségi Ház.

Cégnév: Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház
Székhely: 9011 Győrszentiván, Váci Mihály u. 3
Levelezési cím: 9011 Győrszentiván, Váci Mihály u. 3
Telefon:
mobil:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©