Dr. José M. C. Rosa Ideggyógyász

Dr. José M. C. Rosa Ideggyógyász

Céginformáció:
A doppler-vizsgálat tulajdonképpen egy ultrahangos képalkotó eljárás, mely káros hatásoktól mentes, segítségével gyorsan és pontosan lehet az ereket és a lágyszöveteket vizsgálni. Alkalmazásával számos betegség diagnosztizálható, illetve kizárható, így alkalmas szűrő-vizsgálatok elvégzésére is. A carotis doppler-vizsgálat segítségével a nyakban futó, és a központi idegrendszert ellátó nagyerek állapotát vizsgáljuk, és így az érelmeszesedés már korai szakaszában felismerhető.

Üzleti ajánlat:
Dr. José Rosa, aki a Józsaparkban az ideggyógyász szakrendelés főorvosa és egészségügyi szakmenedzser, megvilágítja számunkra, miként alakulhat ki szervezetünkben az érelmeszesedés, mik a rizikófaktorok, és hogyan előzhető meg.

Kockázati tényezők és az érelmeszesedés kialakulása

Kockázati tényezők azok a tényezők (dohányzás, kevés mozgás, elhízás, magasvérnyomás, magas koleszterinszint, cukorbetegség, stressz, mértéktelen alkoholfogyasztás, egészségtelen táplálkozás, stb.) amelyek stroke-ot (agyérgörcs, agyvérzés) vagy szívinfarktust okozhatnak, ha tartósan fennállnak.
A dohányzás, a cukorbetegség, a magas vérnyomás és a magas koleszterinszint együttesen, vagy akár külön-külön is okozhatnak elváltozásokat az erekben. Ilyenkor az érfal belsejében felrakódások keletkeznek. Először kásaszerű, majd elmeszesedő lerakódások (plakkok) szűkítik a verőereket és akadályozzák a szervek vérellátását, melyek többek között a szívinfarktust, illetve a stroke‑ot okozzák.

Cégnév: Dr. José M. C. Rosa Ideggyógyász
Székhely: Debrecen, Blaháné u. 7.
Levelezési cím: Debrecen, Blaháné u. 7.
Telefon: 20/285-7128
mobil: 20/285-7128
Weboldal:
Email:

Minden jog fenntartva 2024©