Katavics Kft.

Katavics Kft. SzállodaHotel Vendéglátás Szauna Napozóterasz használata Arborétum látogatása Gyermekfelügyelet Kültéri ping-pong Homokozó a szálloda hátsó kertjében Medence használata masszázs fogászat kerékpár kölcsönzés

Céginformáció:
Az újonnan nyitott exkluzív és modern stílusú 4 csillagos Hotel Bassiana **** a Nyugat-Dunántúl egyik legszebb fürdővárosában, Sárváron helyezkedik el.
A sárvári Gyógy-és Wellnessfürdőtől 700 m-re, a Nádasdy-vártól 100 m-re, központi környezetben, az Arborétum közvetlen szomszédságában található a Hotel Bassiana Sárvár szálloda, mely nyugodt és családias hangulatot, finom ételeket és italokat, udvarias kiszolgálást biztosít vendégeinek.

Üzleti ajánlat:
A sárvári Hotel Bassiana szobái: A szálloda 17 szobával és 2 lakosztállyal rendelkezik, amely egy nagyobb család számára is kényelmes elhelyezést biztosít.
A Bassiana hotel szobái felszereltsége minden igényt kielégít, megtalálható bennük minibár, LCD tv, rádió, Internet hozzáférési lehetőség, zuhanyzó és fürdőkádas fürdőszobák WC-vel, hajszárító, fésülködőasztal és poggyásztartó, illetve a szobák egyedileg klimatizáltak.
A szobák nagyméretűek és tágasak, amelyek tovább növelik a Vendégek komfortérzetét. A szobák pótágyazhatóak. Említésre méltó, hogy a Bassiana szálloda minden területe mozgássérültek számára is könnyen megközelíthető.

Cégnév: Katavics Kft.
Székhely: 9600 Sárvár , Várkerület 29-2
Levelezési cím: 9600 Sárvár , Várkerület 29-2
Telefon: 30/496-7355
mobil:
Weboldal: www.bassiana.hu

Minden jog fenntartva 2024©